Les noies del Dénia Bàsquet es jugaran la permancia a casa en caure a Onil (62-58)

14 2015 abril - 00: 00

Les joves jugadores del Dénia Bàsquet es van desplaçar a Onil per disputar un partit vital. Partit en el qual no es va poder aconseguir l'anhelada victòria però si almenys es assoliment salvar l'average particular amb el CD. Onil. Ja que a Dénia s'havia guanyat per 8 punts i en aquesta cita es va cedir per 4 en un final ajustat, 62 a 58.

Lluita per un rebot en el partit Dénia Bàsquet-CD. Onil

El conjunt local va eixir amb molta determinació i encert prenent la davantera ja en els primers minuts. El marcador va ser de 15 a 5 als 6 minuts de joc. Les jugadores deniers van competir durant aquests minuts però el baix percentatge d'encert des dels tirs lliures és impedir mantindre-se mes prop en l'electrònic (6 tirs lliures fallats en aquest primer parcial), amb 18 a 13 es va tancar el primer quart.

A l'inici del segon quart en el minut 3 i amb 27 a 14, el tècnic del Dénia Bàsquet, Andrés Ponce va haver de parar el partit mitjançant un temps mort, atès que les locals van aconseguir un avantatge àmplia. Hi va haver reacció i es va aconseguir arribar al descans sense que Onil ampliés les diferències, 40 a 30.

El tercer quart es va iniciar amb un parcial favorable de les deniers de 11 a 1, el que va igualar el marcador a 41. Les locals van reaccionar amb un 9 a 2 tornant a agafar les regnes del partit, 48 a 41. Les deniers no es van rendir i van tornar a empatar el xoc a tan sols dos minuts per finalitzar el mateix.

Un nou 6 a 0 favorable a les locals va ser ja determinant perquè la victòria es quedés a Onil. Però almenys les denieres van saber defensar l'important average particular que tant de bo siga suficient per aconseguir la segona plaça del grup i amb ella la permanència.

Aquest diumenge 19 d'abril a les 17 hores al pavelló Joan Fuster les deniers disputaran el seu últim partit de lliga, davant del Sevigroup Benidorm amb l'objectiu d'intentar ograr la permanència a la Primera Divisió Nacional Femenina.

Gran repte per a un equip molt jove que fins i tot compta amb 6 jugadores i tot en edat júnior. Una victòria del Dénia Bàsquet garantiria la permanència. En cas de derrota només una derrota del CD. Onil a la pista del CB. Oliva donaria també la permanència a les noies que dirigeix ​​Andrés Ponce.