Les noies del Dénia Bàsquet van estar a punt de donar la campanada davant el CB. El Pilar (75-63)

29 de gener de 2015 - 11: 00

El conjunt sènior femení del Dénia Bàsquet va estar a punt de donar la campanada en l'últim partit de la primera fase de la Lliga de Primera Nacional que el va enfrontar a València al CB. El Pilar, que és un dels sis equips que lluitaran en la segona part de l'any l'ascens a Lliga Femenina 2. Al final l'enteresa local va fer que vencessin per 75 a 63.

Tote Sapena va ser la millor davant el CB. el Pilar

Malgrat comptar amb moltes baixes per a aquest partit la gran actuació individual de Tote Sapena, Sumada a la intensitat de l'equip que s'ha adaptat perfectament a la categoria, va fer que s'estigués per sobre en el marcador fins als últims instants del tercer quart. L'experiència de les jugadores rivals va provocar que les locals tinguessin uns minuts excel·lents en el seu joc que li van donar un curt avantatge de cinc punts.

En l'últim quart les valencianes van tirar de classe i saber estar sobre la pista per gestionar el marcador junt al temps de joc. D'aquesta manera van aconseguir la victòria per 75 a 63 i certificar el pas a la fase d'ascens.

Les deniers tot i la derrota van tornar amb la sensació d'haver comxicotet una vegada més de tu a tu contra un dels millors equips de la categoria, i la convicció que superada aquesta primera fase a la següent anomenada Autonòmica s'ha d'aconseguir la permanència, doncs el grup ha madurat molt des de principi de temporada i arriba a la mateixa en el seu millor moment.