Les cadets del Dénia Bàsquet no van poder frenar el líder CB Almussafes (34-63)

09 de febrer de 2017 - 00: 30

El CB Almussafes, líder del grup B de la categoria IR Preferent, va haver de treballar al màxim per endur-se la victòria del pavelló Joan Fuster davant les cadets del Dénia Bàsquet 02. Les locals van aguantar en el partit fins al minut 30 la igualtat al marcador. A la recta final del matx, el conjunt local, va haver de rendir-se al poder del combinat visitant davant el qual va caure per 34 a 63.

Les valencianes són unes velles conegudes d'aquesta generació deniera del 2002, vénen competint al millor nivell autonòmic amb elles des de la categoria Aleví. Cada any que passa l'evolució de les nenes del Dénia Bàsquet és més gran, acostant-se al nivell que tenen les jugadores del CB Almussafes.

Derrota a 1ª Zonal davant el CB Pedreguer

L'equip cadet femení del 01 no va tindre el seu dia i va caure en la seua visita a la pista del CB Pedreguer per 58 a 41. Les jugadores que dirigeix ​​Xavi Díaz no van trobar la manera de llegir la tancada defensa que va imposar el seu rival.

Un parcial de 22-2 entre el tercer i quart període van suposar massa càrrega per a la segona part. La posterior reacció de les deniers no va servir per compensar aquesta diferència malgrat que es van imposar en els restants quarts. Al final van pagar car el seu mal inici de partit amb una dolorosa derrota.

Els cadets de 1ª Zonal van caure davant el CB Ifach Calp

L'equip cadet masculí del Dénia Bàsquet va recollir la seua primera derrota dels quatre enfrontament que han tingut davant el CB Ifach Calp per 50 a 53.

Malgrat que res va eixir bé als deniers en aquesta cita, almenys van estar dins del partit. No van deixar que el seu rival s'escapés en el marcador, i fins i tot es va comptar amb opcions al final del partit per donar-li la volta al resultat. Els baixos percentatges d'encert en el llançament va impedir que es consumés la remuntada. Els calpins van ser millors i li van endossar la primera derrota de la lliga als deniers en aquesta segona fase.

Victòria per als cadets de Preferent

El Dénia Bàsquet cadet de Preferent va abordar el partit davant el Adesavi conscient que calia guanyar aquest partit per no despenjar del cap de la classificació. Una mentalitat guanyadora que els va portar a guanyar el xoc per 44 a 47. Els deniers tot i tindre importants baixes, va treballar molt bé en defensa i va sentenciar amb un alt percentatge d'encert en els llançaments exteriors, sobretot a la segona meitat.

Aquesta setmana l'equip es desplaça a Xàtiva per visitar a un altre dels equips forts del grup. Serà una bona oportunitat per al Dénia Bàsquet de seguir aspirant a entrar a les places de privilegi de la lliga al final d'aquesta segona fase.