Les atletes Sala, Riva i Mulet van ser bronze a la 'Copa Nacional Master' amb el CA Playas de Castelló

19 de juliol de 2018 - 06: 19

Les atletes, Mayca Sala, Maria Mulet i lili Riva vénen d'aconseguir la medalla de bronze en la "Copa Nacional Màster de Clubs de pista a l'aire lliure", Celebrada a Elx.

Aquestes tres atletes del Club Atletisme Baleària Dianium, van formar part del conjunt de el Club Atletisme Platges de Castelló, de què és filial el club denier. Totes elles van aportar les seues respectives puntuacions perquè finalment el club castellonenc pugés a l'tercer calaix de podi. Una posició idèntica a l'obtinguda l'any passat.

Les atletes es van mostrar molt satisfetes del resultat obtingut i sobretot de tindre l'oportunitat de competir amb el CA Playas de Castelló, un dels millors d'Espanya, alhora, que competicions nacionals sempre aporta més experiències per a elles.

Mayca Sala va disputar la prova dels 1.500 metres on va acabar en la cinquena plaça. Maria Mulet va córrer els 3.000 metres i va acabar en la quarta plaça i Lili Riva, va ser una de les integrants del relleu 4X100 que va concloure la prova en la tercera posició.

El club vencedor en aquesta competició va ser el Barcelona Atlètic amb una suma total de 94 punts, sent la segona plaça per al club Avinet Manresa amb 80 punts i el tercer lloc per al Club Atletisme Platges de Castelló amb 73 punts.