Les alevins 2001 de l'EM Basket Dénia van acomiadar amb bona nota la temporada

22 2013 abril - 00: 01

Les nenes que componen l'equip Aleví Femení 2001 de l'EM Basket Dénia van acomiadar la temporada oferint als aficionats un emocionant partit davant l'equip líder de la competició, el Club Clivius de Crevillent. El partit va resultar molt disputat fins al final.

El xoc que es va disputar a les instal·lacions del pavelló Joan Fuster de Dénia va acabar amb triomf per a l'equip crevillentí per 40 a 44. Durant el primer quart, les noies que entrena Quique García van eixir amb molts nervis. No van poder controlar els errors en els lliuraments i van evidenciar falta de punteria en el llançament al cèrcol. Aquest primer parcial va ser favorable a l'Clivius per 2a 8.

En el segon quart, el quintet deniera que va estar en pista, va tindre més encert i va saber aprofitar millor les segones opcions que els donava el domini del rebot ofensiu. La visitants van seguir aprofitant bé les seues bones penetracions per anotar cistelles fàcils. Al final d'aquest quart, el marcador va assenyalar 11 a 16.

Al tercer quart, va estar la clau del partit. Les deniers van tornar a cometre molts errors. Dedicant-se més a un joc individual que col·lectiu, això va provocar que el seu rival es sentís molt més còmode a la pista. La manca d'encert en atac va estar acompanyada per una falta d'agressivitat en defensa que els va passar factura. El domini de l'Clivius en aquest quart va ser total, sent l'únic equip que va estar a la pista. El mal joc deniera va quedar reflectit en el marcador parcial, que va ser de 3 a 11. El quart va acabar amb un tempteig de 14 a 27.

Després del desastre deniera semblava que el xoc estava decidit, però en el quart parcial, les jugadores de Quique García van tornar a ficar-se en el partit. Van pujar més la seua intensitat defensiva i en atac el joc col·lectiu, els va permetre bones seleccions de llançament. El quart va acabar amb 24 a 36 al marcador.

El cinquè parcial va venir marcat per l'arpa deniera, les noies van veure que tenien opcions de guanyar. A això es va unir els ànims que els va arribar de les grades amb uns seguidors que no van desistir en animar al seu equip. Amb el pas dels minuts el Clivius es va anar carregat de personals i sota físicament. Aquest parcials acabar amb 30 a 38.

L'últim dels temps que es va jugar a rellotge parat va oferir un gran joc per part de les locals, buscant a la desesperada reduir la diferència adversa. A falta de 2 minuts per arribar al final del xoc, ho van aconseguir. Van empatar a 40 però les noies del Clivius no es van enfonsar, van sumar dues cistelles consecutives tornant a agafar una renda de 4 punts. Malgrat l'esforç, el temps se'ls va esgotar a les denieres que van veure com no van poder remuntar el partit, caient per 40 a 44.

En aquesta trobada van jugar i van anotar; Ainhoa ​​(8), Maria (12), Alicia (5), Natalia (5), Arantxa (4), Ainara (4), Mara, Rita, Carla, Angela i Ana (2).