La XIII Volta a Peu a la Xara va comptar amb una gran participació

03 d'octubre de 2013 - 00: 01

El CA La Xara es troba molt satisfet del resultat de la XIII Volta a Peu a La Xara. Poden sentir-se molt orgullosos, és una prova que pel seu traçat totalment pla els agrada a tots els atletes.

La participació va ser una cosa que cal destacar, ja que prop de 200 nens van participar en les proves inferiors i després 600 adults van prendre part en la prova reina sobre 7.000 metres.

La Volta a Peu a la Xara seguix creixent

La prova reina va ser molt ràpida, es va formar un grup amb els grans favorits en la primera part de la cursa. Felip Rubio va fer un canvi de ritme que va sorprendre als seus companys de grup i es va plantar en solitari a la línia de meta. El temps del vencedor absolut va ser de 23 minuts i 14 segons. El segon va ser Víctor Fernández que va entrar 12 segons després i el tercer, Francisco Martín.

Felip Rubio va ser el vencedor a La Xara

La primera dona en creuar la línia de meta va ser la local, Maria Fornés, Amb un temps de 27 minuts i 25 segons. La segona va ser l'atleta de Xàbia, Mª Isabel Ferrer sent tercera, la deniera Mayca Sala. El pòdium en les següents categories va ser el següent;

SENIORS FEMENÍ; 1ª Maria Fornés, 2ª Mª Isabel Ferrer i 3ª Aida Pérez.
SENIORS MASCULÍ; 1º Felipe Rubio, 2º Toni Soler i 3º Iván Bisquert.