La victòria dels sèniors del Dénia Bàsquet a Ibi els dóna tranquil·litat (44-79)

30 de gener de 2017 - 11: 37

La jornada 15ª en la lliga autonòmica de bàsquet ens va deixar una aclaparadora victòria del conjunt sènior masculí del Dénia Bàsquet Club. Els deniers van visitar el pavelló municipal d'Ibi on es van imposar per 44 a 79 al CB Teixereta.

Els nois que dirigeix, Jesús Pantojo, "Titi", van jugar un gran partit. Des del salt inicial van eixir molt mentalitzats sense deixar opcions al conjunt local. El treball defensiu carregat d'intensitat i sobretot de solidaritat en les ajudes, va ofegar al seu rival. Aquest gran esforç els va valer per anar-se'n al descans amb una còmoda renda de 14 punts.

En la volta a la pista de joc, el fet que els homes interiors estiguessin carregats de faltes va alarmar els deniers. El tècnic, Titi, amb bon criteri va saber llegir aquesta nova situació. Va demanar als seus homes que mantinguessin la intensitat però evitant fer faltes. Van augmentar les ajudes defensives que van dificultar molt les accions ofensives dels locals.

Es va entrar en l'últim quart amb tot totalment decidit encara que els deniers van seguir amb el seu mateix ritme de joc. Al final del temps reglamentari la diferència de 35 punts és un fidel reflex de la superioritat visitant. Una victòria que permet a l'Dénia Bàsquet Club agafar aire a la competició després de l'aturada obligat de la setmana anterior, que va provocar l'ajornament dels dos compromisos que havien d'afrontar. Una cosa que els portarà a les properes setmanes a redoblar esforços per posar-se al dia en el calendari.

Amb aquesta victòria els deniers arriben a la seua particular equador de la Lliga i amb dos partits jugats menys que tots els seus rivals, es distancia dels equips que lluiten per la permanència. A poc a poc han escalat posicions fins arribar a la zona temperada de la classificació. Amb un poc de sort i una bona ratxa de victòries podrien, fins i tot, donar caça als equips que ocupen la part alta de la classificació.