La veterana Mayca Ix entre les millors de la Volta a Peu de València

19 de maig de 2015 - 11: 08

L'atleta deniera Mayca Sala va aconseguir ficar-se entre les 10 millors en la prestigiosa Volta a Peu de València.

Mayca Sala al pòdium de triomfadores de València

L'atleta pertanyent al Club Atletisme Baleària Dianium va acabar en la vuitena plaça de la classificació general, en una cita de l'atletisme popular que va congregar 15.000 corredors.

El recorregut de la prova totalment pla de 8 quilòmetres va permetre a la gran majoria aconseguir bons registres. Va ser un traçat molt ràpid que els més preparats van aprofitar molt bé per millorar les seues marques.

Mayca Sala es va mostrar molt satisfeta i contenta amb el seu resultat i també per haver pogut compartir el pòdium amb atletes de la categoria d'Isabel Txeca, Marta Esteban i Raquel Landin que van ser les tres primeres en entrar en línia de meta. A més es dóna la circumstància que aquestes tres atletes, són les millors corredores del panorama atlètic valencià, estant entre les millors a nivell nacional.

L'alegria de la deniera quedo palpable a la cara i és que coincidir amb aquestes gran atletes en un pòdium és per estar més que satisfeta per l'esforç realitzat durant la carrera però també en l'esforç diari que Mayca Sala porta en cada entrenament.