La UD Canals va empatar en el minut 90 davant el CD. Dénia (1-1)

13 2014 abril - 08: 55

La UD. Canals va tindre la sort d'empatar un partit que va tindre perdut fins al minut 90, davant d'un CD. Dénia que va tornar a donar una bona imatge. L'empat a un deixa les espases en tot l'alt a falta de cinc jornades perquè acabi la lliga.

El partit disputat al camp Quatre Camins de Canals, va començar sense un dominador clar. La primera ocasió del partit va ser del Dénia. Faye va entrar dins l'àrea però va disparar fluix i Jorge Martínez va poder rebutjar la pilota. Minuts després, el Canals va poder marcar amb un xut de Ramonet que Maxi desviament a córner.

Al minut 25, arribo l'acció polèmica del partit. L'àrbitre va assenyalar cessió d'un jugador local al seu porter, acció que va ser molt protestada pels jugadors locals. El lliure indirecte va ser una acció de pissarra i Faye va disparar i la pilota es va colar per la barrera i va traspassar la línia de gol, de manera que els deniers es van posar per davant

El partit va ser d'alta tensió i en cada disputa de pilota van saltar espurnes. A poc a poc es va anar escalfant l'ambient. Quan l'àrbitre va assenyalar el camí als vestidors, es va formar un xicotet enganxada entre jugadors de tots dos equips que no arribo a més.

La UD. Canals, en la segona meitat va eixir disposada a donar-li la volta al marcador. La primera ocasió va arribar amb una falta botada per Jose Manuel que va parar Maxi. Minuts després, Jose Manuel va assistir a Santi però el va disparar d'aquest va marxar fora. Els locals ho van intentar amb diverses arribades però els visitants van estar ben col·locats en defensa i segurs.

Quan tot semblava sentenciat el Canals va donar un últim alè. Al 90, Gail va rematar de cap un córner botat per Santi per posar el 1-1 definitiu.

Després d'aquest empat, el Dénia continua en llocs de promoció d'ascens amb seixanta punts i després de Setmana Santa rebrà la visita del Contestà.

UD Canals: Vicente Mas, Machi (Dani Calvo 70 '), Chico, Jorge Martínez (Gail 45'), David Agustí, Bonet, Santi, Marc, José Manuel, Ramonet i Voro (Andreu 79 ').

CD Dénia: Maxi, Paco, Alex, Cristian, Gervasio, Heredia (Manu 65 '), Panucci, Ferran, Brian, Michael (Ricki 84') i Faye (Carlos Ribes 46 ').

Gols: 0-1 Faye (25 '), 1-1 Gail (90').

Àrbitre: Gonzalez Peris assistit a les bandes per García Calabuig i Sanchis Cambra. Amonestacions per als locals a Machi, David Agustí, Bonet, Marc i Gail, i per als visitants a Michael, Faye i Ribes.