La Selecció de ACYDMA va revalidar el títol de campió de la Copa d'Espanya ANFS

19 de maig de 2015 - 00: 01

Fins a la ciutat de Conca es va desplaçar la selecció ACYDMA Dénia amb la difícil tasca de revalidar el títol nacional aconseguit l'any passat a Valladolid, la Copa d'Espanya ANFS.

Selecció ACYDMA campiona de la Copa d'Espanya ANFS.

Els deniers van debutar davant la Selecció de Valladolid davant la qual van perdre de forma sorprenent per un ajustat 5 a 6. L'efectivitat val·lisoletana va ser clau perquè es portessin la victòria. El partit es va posar costa amunt per als deniers ja que a l'inici del segon temps perdien per 1 a 4. Van reaccionar molt bé després d'un temps mort i van igualar el marcador a 5. L'expulsió de Pablo Tarin va deixar l'equip en inferioritat i ho va aprofitar Valladolid per guanyar el partit per 5 a 6.

La següent trobada davant de Badajoz va finalitzar 13-2, partit que poc va tindre a veure amb el primer amb un equip molt superior a l'altre. Es va tancar la primera jornada amb una estranya sensació entre els jugadors deniers.

El segon dia de competició va començar amb un xoc davant el Burgos, equip finalista en l'última edició, partit que va acabar amb triomf dels jugadors dirigits per Carlos Amat per 4 a 1 amb doblets de Juanjo i Rober.

Els deniers recollint les medalles

En l'últim partit de la fase de grups es van mesurar a l'Salamanca equip que havia golejat a Valladolid per 7-1. Els deniers a més de la victòria necessitaven fer-ho per 4 gols o més perquè el triple empat els permetés jugar la final.
,
Els seleccionats deniers van eixir totalment concentrats i fruit d'això es van posar amb dos gols d'avantatge en el marcador. Els Salamanca en dues ràpides contres van aconseguir igualar el partit. La intensitat del joc va ser total i això va provocar que les dues esquadres tinguessin les cinc faltes acumulatives. Això va provocar que es marquessin dos gols més de doble penal, un per a cada equip. Es va arribar al descans amb empat a tres.

L'inici de la segona meitat va ser un vendaval de joc i ocasions dels nois que va dirigir Amat. Algunes d'elles van ser culminades en gol desarborant completament a l'equip de Salamanca.

A falta de cinc minuts pel final del partit el marcador era de 10 a 3 per als deniers. En els últims cinc minuts i amb el rival jugant amb porter jugador es anotarien tres gols, dos a la porteria deniera i un altre a la de Salamanca per deixar el lluminós en el definitiu 11-5.`

La gran final davant l'amfitrió la Selecció de Conca

A la final, la Selecció de ACYMA es va enfrontar a la de Conca, amfitriona del torneig. L'equip visitant va eixir mostrant la seua millor cara, amb un joc vistós i alegre va ser trenant jugades espectaculars. En dues d'elles, van aconseguir marcar, el primer obra de Jorge Llopis i el segon obra de Juanjo.

Curro Ahumada amb la Copa d'Espanya

La Selecció de Conca no sota els braços i va anotar dos gols en tot just un minut per de nou posar les taules al marcador. Però poc els dur l'alegria ja que Jorge Llopis va tornar a anotar per posar el 3-2 amb el qual s'arribaria a la mitja part del partit.

A la segona meitat poc canvi la tònica de la trobada i ja amb els equips castigats pel cansament, Jorge Ruiz va anotar el 4-2 després d'una bona internada per banda. Els Conca van tornar a reduir les diferències. Jorge Llopis va culminar una gran jugada personal en què va driblar a tres contraris i al porter i va posar el definitiu 5 a 3.

Després del xiulet final l'alegria es desbordo en l'expedició deniera que va tornar a Dénia amb la Copa d'Espanya de ANFS.