La duatleta deniera, Andrea Fernández va ser segona en el duatló de Manises

13 de febrer de 2013 - 00: 01

La duatleta del Multiesport Marina Alta, Andrea Fernández Castelló va ser segona en el duatló celebrat a Manises, en la categoria de Cadet Femenina. La resta de representants del club denier van tindre una gran actuació.
Aquest duatló pertany a la cinquena jornada dels XXXI Jocs Esporteus escolars, que organitza la Generalitat Valenciana.
Es van realitzar proves des de la categoria cadet, fins a la de benjamí, dins de la modalitat de Duatló Cros. Una prova que va estar molt ben organitzada pel Club Tragaleguas.

La deniera va ser la millor en el primer sector de 2.000 metres de cursa a píe amb un temps de 7 minuts i 59 segon. Va ser en el segon sector on se li va escapar la victòria. El seu rival Sharon Belén García del Tragaleguas, va imposar un fort ritme en la prova ciclista, que no va poder seguir, Andrea. La valenciana va cobrar un important avantatge.

En l'últim sector de 1.000 metres de cursa a píe la que millor temps va realitzar va ser la deniera, però no va obtindre la suficient avantatge com per caçar a l'atleta local. La millor va ser Sharon Belén García que va avantatjar en 1 minut i 6 segons a Andrea Fernández. La tercera plaça va ser per a Inma Novella del Tripuçol. En aquesta mateixa categoria, una altra deniera, Amparo Dolader va acabar ocupant la novena plaça.

En categoria Aleví femení, Arantxa Minguell Martí va ser cinquena i Lluna Ibañéz Soler va acabar al lloc 16. En nois, Joan Puigcerver Llorens va ser 11º i Joan Peréz Pons 26º. Van haver de cobrir 1.000 metres de cursa a peu, 3.600 metres en bicicleta i 500 metres de cursa a píe.

En la categoria Benjamí Femení, la millor de les denieres va ser Laia Molina Aledo que acabo sent cinquena. Maria Toribio González va ser sisena, Ana Muñoz Bertomeu va ser 12ª i Alba Rodríguez 13ª. En nois, Nicolás Montenegro Casey va ser 11º.
La següent prova dels Jocs serà ja a Moncada, el 23 de febrer.

Nicolás Montenegro i Alba Rodríguez abans de la eixida de la categoria Aleví.