L'atleta veterana Lili Riva va pujar al podi en l'autonòmic Màster

22 de febrer de 2019 - 00: 43

L'atleta veterana lili Riva, Del Club Atletisme Baleària Dianium, va aconseguir pujar al podi en la prova dels 60 metres tanques, de la categoria W40, en ser la vencedora de la cursa, pertanyent al Campionat Autonòmic Màster. Una competició que va tindre com a escenari el velòdrom Lluís Puig, de València. La marca aconseguida per Lili va ser de 11,03.

El seu company de club, José Lozano va ser cinquè en la prova dels 60 metres llisos, en la categoria M45, amb una marca de 8.56.

En aquest mateix escenari, paral·lelament al Autonòmic Màster, va tindre lloc un control federatiu en què van participar diversos atletes del club denier. Leire Bisquert va participar en la prova dels 200 metres llisos, fent una marca de 28.51. A més va córrer els 400 metres amb un registre de 1.04.47.

Marta Morell va acabar la carrera dels 200 metres amb un temps de 28.41 i en els 400 metres la seua marca va ser de 1.06.54. Les dues atletes van quedar molt satisfetes amb aquests registres.

Per la seua banda, Carlos Gimeno va participar en el concurs de salt amb perxa on va superar el llistó a 2,45, el que va suposar la seua nova marca personal,

Finalment, en el Campionat Provincial Juvenil, que va tindre lloc a la pista d'atletisme de Sant Joan, Paula Poveda va aconseguir guanyar la prova de salt amb perxa en superar el llistó col·locat a una alçada de 2,13, el que va suposar marca personal. Un resultat que cal destacar ja que a la pista de Dénia encara no hi ha matalàs per poder practicar aquesta modalitat atlètica. Els atletes no poden entrenar i cada competició suposa un gran repte per als atletes del Club Atletisme Baleària Dianium.