Juanra Pous es corona campió d'Europa en els 800 metres de M35

05 d'agost de 2017 - 13: 49

L'atleta, Juanra Pous, s'acaba de coronar campió d'Europa en la prova dels 800 metres llisos, en la categoria M35.

L'home entrenat pel denier, Franc Beneyto, va complir amb l'objectiu que el va portar a terres daneses. Volia ser campió d'Europa i ho ha aconseguit en vèncer en una final dominada pels atletes espanyols.

A falta de 200 metres, Ramón Borente, va llançar un dur atac coneixedor que Pous tenia un millor final. El deixeble de Beneyto va saber mesurar bé la distància i no es va posar nerviós. A falta de 50 metres en plena recta de meta va mostrar el seu enorme potencial aconseguint sobrepassar a Borente.

Juanra Pous va ser el primer a creuar la línia de meta amb una marca de 2: 00.99, millorant en 1 segon la marca que va aconseguir dijous a la semifinal. La segona plaça ha estat per a l'espanyol Ramón Borente, amb un temps de 2: 01.39. En el tercer lloc ha entrat, l'holandès, Job Dusch, amb un registre de, 2: 01.95, arrabassant el podi a l'espanyol, Xabier Fernández, que ha estat quart amb 2: 02.11.

El denier, Franc Beneyto, s'ha mostrat molt content amb el realitzat pel seu atleta. Beneyto va apuntar abans que Juanra Pous, marxés a Dinamarca que, "estic convençut que va a aconseguir-ho. Ha treballat molt bé i arriba en un gran moment de forma ". La veritat és que va encertar en el seu pronòstic i l'atleta d'Oliva, ja és doble campió d'Europa en la distància dels 800, en pista coberta ia l'aire lliure.