Jordi Gil de l'equip Multiesport-UCMontgó va ser segon en el 'III Duatló Cross d'Alfarp'

13 de novembre de 2018 - 05: 28

Els ciclistes de l'equip Multiesport-UCMontgó ha tingut un intens cap de setmana pel que fa a competicions es refereix i van participar en les disputades a Alfarp i Alzira.

A destacar el segon lloc aconseguit pel polivalent, Jordi Gil, al "III Duatló Cross d'Alfarp". Gil va entrar en meta amb un temps de 1: 18.13, per darrere del vencedor que va ser, Joan Torres que va fer un registre de 1: 17.27. Al tercer calaix del podi va pujar Pau Fernández, del Trilavall, que parava el crono en 01: 22: 29.

Els participants van haver de recórrer 6,1 quilòmetres de cursa a peu en el primer segment, 19,5 quilòmetres de ciclisme i 2,9 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar.

Després del primer segment de cursa a peu Àlex Rodríguez, del CT Huracà, es va posar al capdavant de la competició. Un cop finalitzat el primer segment, els esperaven gairebé 20 quilòmetres de BTT. Un cop recorregut el segon segment va canviar el cap de carrera masculina i va ser Joan Torres el qual dominava en el ciclisme.

Finalment, i després de completar el tercer segment, Joan Torres es proclamava vencedor del "III Duatló Cross d'Alfarp".

Alejandro Seguí va ser setè a Alzira

Alzira va acollir la "VII Prova Puntuable de la Challenge de ciclocros de la Comunitat Valenciana", On el millor dels ciclistes del Multiesport-UCMontgó va ser, Alejandro Seguí que acabo la prova en el sisè lloc de la categoria M40. En aquesta mateixa categoria, Jaume Canet va ocupar el lloc 28. Javier Almela, va estar entre els destacats de la categoria Elit en finalitzar en la novena posició.