Injusta derrota del juvenil del CD Dénia davant el Llevant UD (0-1)

15 de gener de 2018 - 12: 53

Excessiu càstig va ser el que es va emportar el juvenil del CD Dénia que milita a la Lliga Nacional Juvenil, amb la derrota davant el Llevant UD per 0 a 1. En un partit on els xavals deniers van merèixer un empat es van anar de buit a l'encaixar en el minut 89 un gol, que va tirar per terra l'enorme treball realitzat anteriorment.

La ingratitud que de vegades té el futbol es va posar de manifest en aquest xoc disputat al camp Rodat, Amb una bona assistència de públic. Els locals van tirar la resta i conscient de la seua inferioritat tècnica van tirar la resta i van lluitar de principi a fi.

l'Equip granota va intentar portar el pes del joc però es va trobar amb un rival que no li deixo respirar. L'enorme pressió exercida pels deniers en la línia medul·lar va impedir als visitants crear ocasions de perill. Excepte una internada de l'ariet blaugrana que es va quedar en un mà a mà amb el porter local, i va resoldre molt bé el porter denier, no van tindre més oportunitats.

El CD Dénia va estavellar una pilota a la fusta amb el porter valencià ja batut. Al descans es va arribar amb empat a zero.

A la segona meitat amb el pas dels minuts, l'esforç físic dels deniers els va passar factura. David Mallol va intentar amb els canvis refrescar el seu equip al veure superat pel millor joc del rival. La serietat i l'ordre defensiu dels locals va impedir que el Llevant tinguera ocasions clares de perill, tan sols pilotes aèries que el porter local va resoldre molt bé.

A la recta final del xoc en una pilota morta a l'àrea xicoteta del Dénia el davanter, Mira va encertar en la seua rematada per batre la porteria defensada per Jordi. Un gerro d'aigua freda per a tots ja que amb el marcador de 0 a 1 es va arribar al final del xoc.