Impressionant actuació de l'equip Vito-Mortes Bike a Pinedo

03 2019 abril - 00: 33

L'equip ciclista Vito-Mortes va tindre una impressionant actuació en la Cursa Social de Pinedo. Una prova que va comptar amb la participació de 160 corredors que van afrontar un circuit de 3,1 quilòmetres fins a completar un total de 20 voltes.

L'equip va estar molt actiu en els múltiples intents de fuga i disputant les metes volants a les voltes 5, 10 i 15, fugues complicades a causa de l'elevada velocitat del gran grup i el factor vent com a acompanyant al llarg de tota l'etapa.

Una d'aquestes fuites quallar, i aquí va estar Francesc Boscà ficat en ella, que junt a Juan Vicente Navarro (PC Pinedo Equip Ciclista) i Gaspar Andrés (CC Moltmesqueunequip GranjaRinya Flower) van anar posant terra pel mig a mesura que passaven les voltes.

Amb la fugida "ideal", composta per homes de les tres formacions més potents de l'escamot, diversos van ser els intents de neutralitzar-la.

La distància variava a cada pas per meta, tot i que la fuita no va cessar el seu ritme i això els va portar a avantatjar finalment amb tretze segons sota l'arc de meta sobre el gran grup, compacte i gairebé complet amb excepció de diverses unitats involucrades en tres caigudes al llarg de la prova.

Juan Vicente Navarro es va endur el gat a l'aigua, guanyant a més a casa, per darrere Boscà i Gaspar, en aquest ordre, van superar la meta i en el grup perseguidor Morcillo va ser el tercer corredor aconseguint amb això el bronze en Màster 40.

L'equip del Vito-Mortesbike es va emportar el premi al millor formació, els seus ciclistes s'ho van dedicar al seu company David Fajardo desitjant que tingui una ràpida recuperació. A més, cal sumar el primer lloc de Francesc Boscà en M50 el tercer de Vicente Morcillo a M40 i el tercer de Joan Ceba a Elit.