Important triomf de l'infantil autonòmic del Dénia Bàsquet davant el CB Tau Castelló (70-63)

03 de febrer de 2017 - 00: 09

El conjunt del Dénia Bàsquet que milita a la categoria autonòmica va sumar una Important victòria davant un bon CB Tau Castelló (70-63). Un triomf que permet mantindre vives totes les opcions de competir al màxim nivell autonòmic, en grup que dirigeix ​​Bernardo Sanz.

El partit va arribar igualat als seus últims deu minuts després d'una alternança constant en el marcador. Cap de les dues formacions va ser capaç de trencar el xoc, la igualtat va ser total sense que endevinés qui guanyaria.

En aquesta recta final, l'Dénia Bàsquet va jugar els seus millors minuts de la temporada. Els nois van malbaratar força i disciplina com a equip, trencant primer el marcador. Després, van tindre el tremp suficient per resistir la forta pressió final visitant i eixir airosos del compromís. Finalment la victòria va caure del costat local, sent molt celebrada per tots els components de l'equip.

Ara arriben dos compromisos durs tots dos com a visitants. Aquest dissabte prova de foc a la pista del CB Escolàpies. Partit que representarà una nova oportunitat de fer un pas endavant en la competició i aspirar a lluitar pel difícil objectiu d'entrar a la Final a Quatre Autonòmica.

Dilluns visitaran al València Bàsquet a la seua pista, en un partit que és sempre un premi per a qualsevol jugador de formació ja que implica estar al màxim nivell autonòmic.

L'infantil del 03 es va imposar al CB Joventut Xàbia

L'equip infantil del Dénia Bàsquet 03, va arrodonir un gran partit guanyant als seus veïns del CB Joventut Xàbia, per 26 a 54. El xoc disputat al pavelló Miquel Buigues, va ser controlat pels deniers. El seu domini en el joc i en el marcador va permetre donar minuts a tota la plantilla. Un fet que va permetre apreciar la progressió del grup en el recorregut ja realitzat aquesta temporada.

Aquesta generació del 2004 ocupa la tercera plaça en la classificació per sota dels dos equips de la capital que encapçalen el grup. L'objectiu més immediat és intentar mantindre aquesta posició en el xoc que disputaran, aquest cap de setmana, davant de la UPB Gandia, al pavelló Joan Fuster.