Important triomf dels nois del Dénia Bàsquet Club davant el V-74 Villena (73-63)

19 de gener de 2017 - 00: 20

Els nois sèniors del Dénia Bàsquet, Que juguen en categoria Autonòmica van vèncer, al pavelló Joan Fuster, Al V-74 Villena per 73 a 63. Un triomf que serveix per tancar la primera volta del campionat de lliga i reforçar l'ànim del grup de jugadors que dirigeix, Jesús Pantojo, "Titi".

El xoc va resultar molt igualat durant els tres primers quarts, on cap dels dos equips va ser capaç d'escapar-se en el marcador. El desenllaç de la trobada va arribar en l'últim deu minuts on els deniers van pujar la seua intensitat defensiva. Això va provocar que els visitants no aconseguissin anotar tan fàcilment.

La bona feina en defensa va desarbolir completament l'equip de Villena, que tampoc va trobar la manera de frenar l'atac local. Al final del temps reglamentari es va arribar amb triomf de deu punts per a l'equip de la Marina Alta, (73-63).

Els deniers començaran la segona volta del campionat a dues victòries del quart classificat. Això vol dir que tot està molt igualat, l'equip té molt marge de millora, en tractar-se amb molt de l'equip més jove de la categoria.

Aquest proper cap de setmana serà crucial amb dos partits a casa. El dissabte es rep CB Jorge Juan Novelda per obrir la segona volta i diumenge es recupera el partit contra el CB Ilicità que no es va poder jugar abans de nadal a causa del temporal. Tots dos són de gran importància per al desenvolupament de la competició i poden rellançar lequip cap a la part alta de la classificació.