Humberto Chicaiza va estar entre els millors de la 'XV Cursa Popular a Teulada'

10 de maig de 2017 - 00: 00

L'atleta, Humberto Chicaiza, de el grup Enganxa't a córrer, va estar entre els millors en la "XV Cursa Popular a Teulada". Va ser el representant d'un club o grup esporteu denier que va entrar el primer per meta. Chicaiza va acabar la carrera dels 10 quilòmetres en el lloc onzè de la general, tercer de la seua categoria Veterans A, amb una marca de 36: 44.

El segon dels deniers en passar l'arc de meta va ser, Carlos Sánchez, del C. Bernardos Trotters, amb un temps de 37: 52. Sánchez va entrar en el lloc 19 absolut, sent el 12 de la seua categoria sènior.

El tercer del grup denier va ser, Kevin Chicaiza, un jove que va realitzar una gran carrera, demostrant el gran moment de forma que travessa aquesta temporada. Kevin va entrar en el lloc, 33 de la general, 21 en la seua categoria sènior, amb un temps de 38: 44.

Un poc més enrere va creuar la meta, Jaume Mut, del Grup Nucli Dur Dénia, que va realitzar una marca de 38: 57. Va entrar en el lloc 38 de la general, 24 de la categoria sènior.

El vencedor de la prova va ser, Félix Pont, que va realitzar un temps de 34: 36, el mateix que va fer el seu company de club, Joan Gimeno. La tercera plaça va ser per a l'atleta d'Ondara, Sergi Soler, que va realitzar una marca de 35: 12.

Anna Berglind va ser la primera dona

En fèmines la primera representant d'un club deniera en arribar a meta, va ser Anna Berglind, del Club Atletisme Baleària Dianium, que va entrar en el lloc 88, va ser la segona dona després de la vencedora, Cristina Roselló. A més va ser la millor de la seua categoria, Veteranes A, amb una marca de 41:19. El temps de la guanyadora va ser de 40:14, deixant clara la seua enorme superioritat i va aprofitar l'absència de la "reina", Mª Isabel Ferrer, Per alçar-se amb la victòria. El podi absolut el va completar l'atleta Pegolina, Carmen Sala, amb un registre de 43: 09

La segona deniera va ser Mila Ortega, de l'Enganxa't a Córrer, que va deixar una marca de 45:25. Va ser segona en la seua categoria de Veteranes C. La tercera va ser, Ana Alberola que va realitzar un temps de 46:14, sent la millor de la seua categoria Veteranes B.