Gran victòria del Paidos Seriart davant el CF Novelda per 4 a 3

22 de novembre de 2012 - 00: 00

Gran victòria dels nois que componen l'equip cadet del Paidos Seriart en derrotar el CF. Novelda pel atapeït marcador de 4 a 3.
Els nois que entrena José García van sumar un triomf que els permet seguir segons a la classificació. El rival és un equip que la passada temporada en infantils va ser campió autonòmic, de manera que la victòria va saber molt bé.

El partit va estar igualat amb cert domini visitant durant el primer tram del mateix. Al tall del descans i després de diverses ocasions per part dels dos equips, va ser el Novelda qui es va avançar al marcador. Amb el 0 a 1 tots dos contendents es van retirar als vestidors.

Els jugadors deniers van parlar de les possibilitats que tenien per donar-li la volta al marcador. Van saltar a la pista carregats d'il·lusió, però només començar la segona part va arribar el 0-2.

Aquest gol en comptes de fer baixar els braços als nois del Paidos Seriart, els va servir per espabilarlos. Van passar a exercir una pressió que acabo per asfixiar el Novelda. Aviat van aconseguir retallar les diferències, marcant el 1 a 2.,

Les coses es van tornar a torçar per als interessos col·legials, ja que en una jugada amb un poc de fortuna va arribar el tercer gol per al Novelda, va ser un altre gerro d'aigua freda per a ells.

Quan semblava que el partit estava perdut la pressió agressiva dels deniers va començar a sorgir efectes, donant començament un gran remuntada que es certifique amb el gol de la victòria a falta de 20 minuts per al final. Un triomf per 4 a 3 que dóna molta confiança als xavals del Paidos Seriart.

Diumenge que ve a les 10: 00 hores, visités el pavelló del poliesporteu de Dénia, Serra de Salines FS, tercer classificat.
En aquesta trobada pel Paidos Seriart van jugar i van marcar: Iker, Kevin, Pau, Pere (2), Arturo (1), Fran (1), Lucas, Callum, Raúl, Carlos Pla, Senen i Samuel.