Gran protagonisme per a atletes deniers en el 'I Trail d'Alcalá de la Jovada'

17 d'octubre de 2018 - 06: 54

Es va celebrar al municipi d'Alcalá de la Jovada la primera edició del "I Trail de la Jovada". Una prova que va tindre tres modalitats, el recorregut llarg de 18 quilòmetres, el de 9 quilòmetres i un altre per a caminants.

En aquesta prova hi va haver una bona representació d'atletes deniers, alguns d'ells van tindre l'èxit de pujar al podi. Entre els triomfadors en la prova llarga va estar la veterana deniera, Ana Llácer que va ser segona en Veteranes amb un temps de 2: 25.19.

El vencedor absolut va ser David Belda, que va realitzar el recorregut amb un registre de 1: 30.08. El segon classificat va ser David García amb una marca 1: 33.13 i el tercer lloc va ser per a David Pérez que va realitzar un temps de 1: 37.38.

Garcia i López entre els millors de la carrera d'9 km

A la cursa curta, José Francisco García, de l'Club Bernardo Trotters va ser segon en sènior amb un temps de 46.03. El denier, Franc López, de l' BFIT , Va pujar a podi com a tercer en la seua categoria sènior. El seu temps en meta va ser de 47.21.

En dones, Julia Van Daal del BFIT, va pujar al podi com a tercer femenina amb un temps de 1: 04.24. sent a més tercera de la classificació general. La deniera, Manoli Llorca, va pujar al podi en ser primera de la categoria Màster 50. El seu temps final va ser de 1: 06.02.

El vencedor en aquesta carrera va ser Vicent Torres amb una marca de 44.40. La segona plaça va ser per a Juan Ramón Vidal que va realitzar un registre de 45.31. El tercer classificat va ser José Francisco García amb un temps de 46.03.

En dones, la millor va ser Mª Dolores Olivares, amb una marca de 1: 03.09, sent segona Sonia Ruperez, que va emprar un temps de 1: 03.10 i la tercera plaça va ser per Julia Van Daal amb una marca de 1: 04.24.