Gran presència de runners deniers en el 'Campionat de Món de Mitja Marató'

26 de març de 2018 - 06: 55

Una àmplia representació d'atletes pertanyents als diferents clubs i grups d'atletisme de Dénia van estar en el Campionat del Món de Mitja Marató celebrat a València. Tots ells van gaudir d'una gran ambient esporteus i social, en una prova que va comptar amb rècord de participació. A més dels atletes d'elit en la prova van prendre part uns 14.000 els corredors procedents de 82 països diferents.

En aquesta edició el vent que va bufar amb força a les zones més desprotegides del recorregut junt a la pluja van ser els acompanyants no desitjats dels atletes.

En homes el guanyador de la prova va ser el kenyà, Geoffrey Kipsang Kamworor, amb una marca de 1.00.02. La segona plaça va ser per a, Abraham Naibei Cheroben, de Bahrain, i tercer l'eritreu, Aron Kifle.

En dones la gran triomfadora va ser l'etíop, Netsanet Gudeta Kebed, que va aturar el cronòmetre en 1.06.11, establint un nou rècord mundial en carreres només de dones. La segona plaça va ser per a la kenyana, Joyciline Jepkosgei i la tercera plaça va ser per a la kenyana, Pauline Kaveke Kamulu.