Gran jornada per als equips júnior del Dénia Bàsquet Club

05 de febrer de 2019 - 00: 00

Molta alegria hi ha al si del Dénia Bàsquet Club motivada en gran part per les victòries que en aquesta última jornada han collit els seus equips júnior.

Les noies, després de jugar un partit irregular a la seua pista de Joan Fuster, van doblegar al conjunt del Claret per 51 a 46.

Durant moltes fases del xoc es van alternar moments molt vàlids que van ser els que van acabar inclinant la balança a favor de les locals. No obstant això va haver-hi altres en què la manca de concentració i l'encert visitant va impedir a les denieres a tindre la continuïtat en el joc que els hagués ajudat a distanciar-nos amb comoditat de les valencianes.

Per fortuna l'equip que dirigeix ​​Ferran García travessa un bon moment de joc i en l'últim quart va eixir a la llum aquesta confiança necessària perquè, a partir de la defensa, es poguera aconseguir un xicotet avantatge a la qual van saber agafar-se per assegurar aquest important triomf .

Lamentar la lesió de Vanesa Barrocal durant la trobada de la qual s'espera una ràpida recuperació per poder seguir ajudant a l'equip com ho ha fet fins ara.

Per la seua banda, l'equip masculí júnior es va alçar amb una aclaparadora victòria davant el CB Algemesí al qual van derrotar per 82 a 59.

Els deniers van aconseguir un important triomf davant un equip que va complicar les coses moltíssim a la primera part als d'Edu Clavero i David Serra, impedint-los entrar en joc imposant un alt ritme de joc amb gran exigència física.

Un bon tercer quart en què l'encert va acompanyar els deniers i la pujada gradual del nivell defensiu va acabar desmuntant el pla de joc dels visitants que van ser cedint terreny fins al final del partit.

Els enfrontaments que proposa el calendari per a les properes setmanes seran claus de cara a assolir l'objectiu que ara es marca l'equip, classificar-se per les eliminatòries finals pel Campionat Autonòmic Preferent els finalistes pujaran a la màxima categoria Autonòmica per a la temporada que ve.