Gran èxit dels veterans del Club Atletisme Baleària Dianium en el Campionat Autonòmic

09 de febrer de 2018 - 07: 50

Diumenge passat es va celebrar el Campionat Autonòmic de Veterans on els atletes del Club Baleària Dianium van aconseguir una gran quantitat de medalles i de marques mínimes.

Mila Ortega va ser la millor en la prova dels 3.000 metres de la seua categoria V50, a més de fer marca mínima amb un temps de 12: 30.52. Lilia Riva, va aconseguir el primer lloc en els 60 metres tanques amb un registre de 11.16, en la categoria V40. Maria Mulet, ue primera en categoria V45, en els 3.000 metres amb un temps de 12: 11.24. A més, va ser tercera en la prova dels 60 metres aconseguint la mínima amb una marca de 9,99.

En homes cal destacar a Gonzalo Durá que va ser tercer en M35 en la prova de salt de longitud amb una marca de 5,34. També va ser segon en la seua sèrie de 60 metres aconseguint la marca mínima a l'aturar el cronòmetre en 8,04. Sebastià Moratalla, ue tercer en M50 en el llançament de pes amb una marca de 9,90. José Lozano, va ser primer en la seua sèrie de M45 dels 200 metres aconseguint marca mínima amb 26,61. A més va ser quart en la seua sèrie de 60 metres, també amb marca mínima de 8,12.

Ressenyar que el Club Atletisme Baleària Dianium va acabar ocupant el novè lloc en la classificació del medaller.

Medalles per Ángela Moltó i Anna Muñoz

En el Campionat Provincial Escolar de Proves Combinades, Les atletes de l'Escola Municipal d'Atletisme, dirigida pel Club Altetismo Baleària Dianium, van tindre una gran actuació.

En categoria cadet, Ángela Moltó va ser campiona provincial amb una suma total de punts de 2.959. La seua companya, Ana Muñoz va ser subcampiona, en sumar 2.284 punts. Mentre que Leire Bisquert va ocupar la setena plaça amb 1.790 punts.

En cadet masculí, Alejandro Moreno va acabar en el lloc catorzè amb 1.661 punts. I en categoria infantil femenina, Aitana Requejo, va ocupar el lloc 37ª amb 961 punts.

Aïda Pérez va ser la millor a Pedreguer

L'atleta, Aïda Pérez, va ser la primera dona en creuar la línia de meta en l' "VI Mitja Marató, Cursa i Marxa de Muntanya L'Ocaive", Celebrada a Pedreguer. Pérez va participar en la prova dels 21 km, on va ser la millor amb un temps de 2: 21.28. En aquesta mateixa distància, Ximo Pons va ser el segon en Veterans B, amb una marca de 2: 21.22. Elisa García, Va ser tercera en Veteranes A, el seu temps va ser de 2: 46.49. Encara que l'atleta del CA Baleària Dianium que va ser el que millor temps va realitzar va ser, Javi Llopis que va entrar en meta amb un registre de 2: 14.22.

En la distància dels 13 km, van pujar al podi, Josep Vicent Moltó, tercer en Veterans B, amb un temps de 1: 18.23 i Laurence Rastell, primera a Veteranes B amb una marca de 1: 33.43.