Gran actuació dels atletes de el grup Enganxa't a Córrer a la 'XIX Cursa Popular d'Ondara'

24 de maig de 2017 - 11: 01

Els atletes del grup denier Enganxa't a Córrer van tindre una gran actuació en la "XIX Cursa Popular d'Ondara". El denier, Fran López, va entrar en la novena posició sent el millor dels deniers. El seu temps en meta va ser de 35: 42. Va tornar a demostrar la seua tremenda regularitat en les proves que ha disputat del "XXI Circuit a Peu Marina Alta", Sempre ha estat entre els deu millors.

El circuit de 10 quilòmetres de longitud va discórrer per carrers del nucli urbà i també per camins rurals propers al municipi. Un altre dels atletes d'aquest grup, Humberto Chicaiza, va entrar en meta en el lloc 15º, amb una marca de 36: 33. Molt a prop ho va fer, Kevin Chicaiza, que va acabar a la 17ª posició amb un temps de 36: 59. El quart dels deniers en creuar la meta va ser, Gonzalo Durá, de l'Gynrunning Tonic Club, que va entrar en el lloc 26º, amb un temps de 37: 38.

En homes el vencedor va ser, Félix Pont, el líder del Circuit a Peu, Que va tornar a donar una autèntica exhibició de poder. Pont entre en meta amb un temps de 33: 30. La segona plaça va ser per al local, Sergi Soler, el CA Ondara que va realitzar una marca de 34: 17. El podi absolut el va completar, Carlos Pla, del Franc Beneyto Runners amb un registre de 34: 36.

En dones la millor tornar a ser Mª Isabel Ferrer, Del Club Atletisme Llebeig Xàbia que va vèncer amb un temps de 38: 09. La segona plaça va ser per a, Cristina Roselló, del Club Multiesport Benitatxell, amb un registre de 38: 51 i la tercera plaça va ser per a, Andrea Abad, del GA Publidom.