Gran actuació dels nedadors de al Club Natació Dénia al 'XIX Trofeu Vila de Petrer'

22 d'octubre de 2018 - 11: 09

Una nodrida representació del Club Natació Dénia-Aquàtics Les Marines es va desplaçar fins al municipi de Petrer, per participar en el "XIX Trofeu Vila de Petrer".

El nedador més destacat va ser Miguel Ordoñez que va aconseguir la primera posició en el 100 lliure amb el magnífic registre de 55,22.

A la categoria Junior, Andrea Esteve va millorar la seua marca al 100 lliure amb 1.09.66. Javier Sanabria va ser segon en el 100 esquena baixant 7 segons i deixant el crono en 1.17.98- L'equip de relleus 5 per 100 lliures aconseguixo la tercera posició, és a dir, van ser medalla de bronze.

Incorporació dels tècnics, Carla Ruiz i Pau Escutia

Van debutar Teresa Irigoyen, al 100 esquena, Sara González, al 200 lliure i Pau Nofuentes al 100 Braza. amb bons temps en la seua primera competició.

En Alevins, bones actuacions de Pau Agut al 100 Papallona i d'Ivan Kropf al 100 Braça baixant la seua marca amb 1.32.30. Destacar a Hugo Alberola que sota 3 segons en el 100 lliure amb un temps de 1.07.63, aconseguint la medalla de bronze.

En Infantils, Antonio Bonilla va nedar el 200 lliure amb un temps de 2.28.83 i Benito Pastor va rebaixar el seu anterior registre en el 100 lliure amb un temps de 58.43. Sent segon i es va penjar la medalla de plata.

Significar les noves incorporacions dels entrenadors, Carla Ruiz i Pau Escutia, que estan aconseguint en molt poc temps, uns bons resultats i que hi hagi un gran ambient dins el Club Natació Dénia.