Gonzalo Durá va ser el millor del Dénia Triatló en la prova celebrada a Oliva

25 de maig de 2016 - 00: 00

el triatleta Gonzalo Durá va ser el millor de l'equip Dénia Triatló al Triatló 113MD "Capità de la Vangvarda", Disputat a Oliva. Una de les proves que compta amb més prestigi de quantes se celebren a la Comunitat Valenciana, de fet, enguany presenta la seua candidatura a ser "Declarat d'Interès Turístic Autonòmic".

En aquesta edició van ser 300 els triatletes que van realitzar la prova catalogada com de half-Iroman, És a dir, que les distàncies que van haver de recórrer van ser; segment de natació de 1.900 metres, un segon traçat sobre bicicleta de 90 quilòmetres i un últim de carrera a píe de 21 quilòmetres.

El vencedor absolut de la prova va ser José Mª Sayas amb un temps de 4 hores, 8 minuts i 43 segons. La segona plaça va ser per a Sergio Joan que va entrar a 1 minut i 28 segons del vencedor i el tercer lloc va ser per a Moisès Vidal que va entrar a 6 minuts i 2 segons de Sayas.

Gonzalo Durá en meta

Entre els components de l'equip dianense va haver molta preocupació abans de la prova ja que era la primera vegada que feien aquestes distàncies tan llargues. La preparació havia estat bona però hi va haver molt de respecte abans de prendre la eixida.

De la representació deniera el primer en creuar la línia d'arribada va ser Gonzalo Durá que va realitzar un temps total de 4 hores, 38 minuts i 31 segons. Va ocupar el lloc 30 de la classificació general i va ser vuitè en el seu grup d'edat (30-34). Carlos Balaguer va ser el segon dels deniers, va entrar en meta amb una marca de 5 hores, 15 minuts i 12 segons

El tercer en passar la meta va ser Marcelo Moreno amb un temps de 5 hores, 24 minuts i 11 segons va ocupar el lloc 40 del grup d'edat (35-39). Molt a prop seu va arribar Ramon Grimalt amb un temps de 5 hores, 25 minuts i 5 segons. Un poc més enrere va entrar Carlos Grimalt amb un registre de 6 hores, 2 minuts i 54 segons.

Ana Gomis corrent

L'única noia del Dénia Triatló, Ana Gomis, va tindre una gran actuació i va entrar en meta amb una marca de 5 hores, 49 minuts i 55 segons. Va pujar al podi com a tercera del grup d'edat (30-34).

Per equips el Dénia Triatló acabar en el lloc catorzè de la classificació general que va encapçalar l'equip del CT Laboratori Sys. Els tres triatletes que van puntuar van ser, Gonzalo Durá, Marcelo Moreno i Ramon Grimalt que van sumar un temps total de 15 hores, 27 minuts i 47 segons.

A destacar que altres deniers que no pertanyen al club però que també van participar, Víctor Contri va realitzar un temps de 5 hores, 4 minuts i 9 segons. Per la seua banda, Emilio Ronda va travessar la meta amb un registre de 5 hores, 33 minuts i 13 segons.

Felicitacions per a tots els que en el seu debut van aconseguir el seu gran objectiu que era acabar la prova.