Golejada del cadet del Paidos Dénia davant l'Altea FS (0-8)

22 de novembre de 2017 - 00: 00

Molt poca història va tindre el partit disputat entre l'Altea FS i el Paidos Dénia de categoria cadet. La victòria va ser per al conjunt visitant per 0 a 8, quedant patentin el domini de l'equip dianense des del mateix servei inicial de centre. Quan tot just es portaven dos minuts de joc, l'equip col·legial ja manava en el marcador gràcies als dos gols anotats pro Jordi.

Els alteans van tindre moltes dificultats per eixir del seu propi camp amb la pilota controlada. La forta pressió visitant obligava a llançar pilotes llargues o el que va ser però, tindre perdudes prop de la seua pròpia àrea. Abans del descans, primer Àlex i posteriorment Joan van posar el marcador en un 0 a 4, amb el qual es van retirar totes dues esquadres als vestidors.

Poques coses van canviar en la segona meitat on els nois que entrena Raúl Gil no van alçar el peu de l'accelerador i els gols van anar caient del costat visitant. Davant tal domini aquest va ser una trobada on els col·legials van poder jugar fins i tot sense porter, ja que el seu rival no va disparar a porta durant tot aquest període. Al final del temps reglamentari es va arribar amb marcador de 0 a 8.

Els deniers ja preparen com líders en solitari el seu pròxim enfrontament que serà davant el FS Desemparats d'Orihuela.