El Garbí Dénia torna a la competició visitant al Hispanitas Petrer

13 de gener de 2017 - 00: 30

El garbi Dénia torna a la competició després del descans nadalenc, visitant el pavelló municipal de Petrer, on jugarà aquest diumenge a les 12: 30 hores davant el Hispanitas Petrer.

Aquesta trobada pertany a la 13ª jornada de la lliga provincial, segon de la segona volta. En el xoc d'anada disputat a Dénia la victòria va ser per al conjunt local per 27 a 22.

Els nois del Garbí Dénia tenen un joc més compacte que el seu rival. Els homes de la primera línia van demostrar en la seua anterior enfrontament que tindran oportunitats per deixar anar el braç. De cara a aquest duel, els nois que entrena David Salanova, hauran de moure amb celeritat la pilota per intentar superar el sistema defensiu del Hispanitas Petrer.

En la ment dels jugadors deniers està el tractar de perllongar la ratxa dels últims sis partits en què l'equip s'ha mantingut invicte. Arriben a aquesta jornada ocupant la cinquena plaça, amb els mateixos punts que el quart classificat però amb un partit menys. Un triomf a Petrer els podria col·locar en la tercera posició.

De cara a aquesta trobada la millor notícia és que tots els jugadors estan a la disposició de l'entrenador, una cosa fonamental ja que tindre profunditat de banqueta és vital per guanyar qualsevol partit.