El Garbí Dénia va superar amb claredat al CB Vila Blanca Altea (21-35)

28 de novembre de 2016 - 12: 52

El garbi Dénia va aconseguir la seua cinquena victòria de la lliga Provincial en vèncer al CB Vila Blanca Altea per 21 a 35. El partit disputat al pavelló "Garganes"D'Altea va estar controlat de principi a fi pels deniers.

Jugadors del Garbí Dénia en un temps mort

En l'arrencada del xoc el sistema defensiu dels visitants va impedir que l'equip alteà aconseguís anotar amb facilitat. La intensitat i el treball en la línia dels set metres duta a terme pels deniers va permetre molts robatoris de pilota. La gran defensa de l'Garbí Dénia va desesperar als jugadors exteriors de l'Altea que van abusar de llançaments precipitats sense cap precisió.

A la parcel·la ofensiva l'equip de la Marina Alta va moure amb molta fluïdesa la pilota. La circulació va ser molt ràpida movent d'una banda a l'altra la defensa rival a la recerca de superioritats. Un cop es van fixar els defensors van aconseguir bones posicions de llançament tant des de la primera com des de la segona línia. L'efectivitat va ser gran en un Garbi Dénia que a poc a poc va posar terra pel mig al marcador. Al descans s'ha arribat amb un avantatge de 12 gols, (7-19).

A la segona meitat el joc va estar molt més equilibrat amb un CB Viles Blanques que va pujar el seu percentatge d'encert en atac. Mentre que a la parcel·la defensiva va seguir tenint molts problemes per frenar el joc del seu rival. Els deniers es van limitar a controlar el marcador i evitar una possible reacció del conjunt local. Al final de la trobada el Garbí Dénia va vèncer amb molta claredat per 21 a 35.

Els deniers prepararan el seu pròxim compromís que serà el dissabte visitant la pista del BM Servigroup Benidorm, equip de la zona baixa de la classificació.