El Garbí Dénia es col·loca tercer en vèncer al BM Rojals (37-21)

23 de gener de 2017 - 00: 00

Seguix la bona ratxa per al garbi Dénia que després de vèncer al BM Rojals per 37 a 21 s'ha col·locat en el tercer lloc de la Primera Provincial.

El partit disputat al pavelló municipal de Dénia va estar marcat pel domini mostrat pel conjunt local. Des de l'inici dels deniers amb una defensa 5-1 amb Emilio Landete en posició d'avançat van complicar l'atac visitant. Això unit als bons percentatges d'encerts en atac va permetre als homes dirigits per David Salanova prendre la iniciativa en el marcador.

Amb un bon nivell defensiu i amb perfectes circulacions en atac, a poc a poc, van aconseguir obrir bretxa en el marcador. Només les decisions arbitrals van posar nerviosos els deniers, fins arribar a treure'ls del partit. Els visitants no van saber aprofitar-se d'aquesta circumstància i van caure en el mateix error. Es van dedicar a protestar les decisions del col·legiat i també es van anar de la trobada. Entre errors d'uns i d'altres, els més beneficiats van ser els deniers que van marxar al descans amb un avantatge de set gols, 19-12.

Major domini en la segona part

En l'arrencada de la segona meitat, el ritme dels locals va ser molt alt i això va desarborar a un BM Rojals que amb el pas dels minuts va ser incapaç de frenar el joc deniera. Unes vegades amb una bona selecció de llançament, altres amb perfectes penetracions fins a la línia de 6 metres, els locals van ser perforant la porteria rival. A meitat del segon temps el partit va quedar totalment resolt.

A la part final del matx, l'entrenador, David Salanova, va optar per posar sobre la pista de joc als jugadors més joves. Els xavals no van abaixar la seua intensitat i van mantindre l'avantatge. Es va arribar al final amb una clara victòria per 37 a 21 que va ser celebrada per tot el conjunt deniera.

L'equip arriba amb una gran moral al xoc que jugarà aquest dimecres a la pavelló de Dénia, on rebrà la visita del líder del grup, el CB Santa Pola. Per a aquest xoc l'equip dianense fa una crida a la seua afició perquè acudeixi a prestar el màxim suport. El partit començarà a les 21 hores i el entrada és totalment gratuïta.

Fitxa Tècnica

Garbi Dénia: Pere, Gabi, Adrián (5), Pau, Marí, Jordi, David Salanova, Randall, Pedro García (4), David Moruno (6, Emilio Landete (7), José Sánchez (12) i Vinaròs (3).

BM Rojals: Kevin, Toledo, Martínez, Álvaro, Manzano, Lorente, Verdú (3), Josue (6), Jairo (3), Pastor (2), Navarro (5) i Múrcia (2).

àrbitre: Mestre Vicens.