El Garbí Dénia es col·loca cinquè després de guanyar el BM Almoradí (35-28)

23 de novembre de 2016 - 01: 00

L'equip sènior del garbi Dénia va aconseguir una important victòria en vèncer al BM Almoradí per 35 a 28. Un triomf que li serveix per aconseguir la cinquena plaça en la classificació.

El xoc disputat al pavelló municipal de Dénia va oferir molta igualtat durant la primera meitat. Cap dels dos equips va aconseguir manar en el joc, de manera que hi va haver moltes alternances en el marcador. L'equip visitant va imposar el seu poder ofensiu, mentre que els deniers van resistir gràcies al bon joc mostrat des de la primera línia. Al descans es va arribar amb mínim avantatge per al BM Almoradí, (15-16).

David Moruno en una acció d'atac

Durant el descans els deniers van aclarir les idees tenint com a objectiu augmentar la seua intensitat defensiva. Es van posar la granota de treball per tractar d'interrompre les línies de passada, evitant la circulació fluïda de la pilota del seu rival. L'objectiu ho van aconseguir aconseguint alguns robatoris de pilota que van transformar posteriorment en gols clars.

En la faceta ofensiva dels locals van saber marquen un ritme de partit de d'acord a les seues necessitats. Es van evitar les pèrdues tontes de pilota i amb una bona circulació de pilota es van aconseguir les millors opcions per al llançament. El percentatge en els tirs va créixer de forma considerable aconseguint posar-se per davant en el marcador.

En els deu últims minuts de la trobada els visitants van acusar el gran esforç físic realitzat a la primera meitat i es van enfonsar. Una circumstància que va ser aprofitada pels locals per obrir bretxa en el marcador. Al final del temps reglamentari es va arribar amb un 35 a 28.

Una victòria que omple d'optimisme i confiança a un bloc de jugadors que està rendint molt bé. El conjunt deniera tanca la octaa jornada ocupant la cinquena plaça en la classificació. La seua plantilla només pensen en guanyar el seu pròxim compromís que serà a Altea per acostar-se als llocs de promoció d'ascens.