El Garbí Dénia va pagar car els seus errors en la recta final davant el CBM Elx (30-34)

19 de febrer de 2018 - 07: 21

Els errors del final del partit li van costar la derrota al garbi Dénia en el xoc que va disputar davant el CBM Elx per 30 a 34.

Aquest duel jugat al pavelló municipal de Dénia que va registrar un bon ambient va estar marcat per l'absència total de defensa per part d'ambdues formacions. Ni els deniers ni els il·licitans van optar per defensar amb intensitat de fet només cal mirar el marcador final per adonar-se que veure 64 gols en un partit no és habitual.

L'equip dianense que dirigeix ​​David Salanova va optar per la seua defensa 5-1, amb Andrés Landete com avançat per intentar pressionar la línia de passada, i sobretot interrompre la circulació de la pilota. Per la seua banda, els il·licitans van optar per un sistema 6-0 amb gent molt alta al centre de la seua defensa.

En atac els de Salanova van tindre clar que els gols era qüestió dels jugadors de segona línia sobretot des dels dos extrems. Els visitants amb els seus llançaments de primera línia van fer molt de mal al porter local Gabri que no va tindre la seua vesprada.

El ritme del partit va ser molt ràpid amb sacades de centre vertiginosos i gairebé sense descans per als jugadors. El marcador va estar igualat amb moltes alternances en el marcador, encara que sense que cap dels dos rivals marxessin de més de dos gols.

A la recta final del primer temps el Garbí Dénia va jugar els seus millors moments, amb robatoris de pilota en defensa, ràpides transicions, tot i que van tindre alguns errors de llançament, es van estavellar moltes pilotes a la fusta i això va provocar que al descans s'arribés amb un marcador de 16 a 16.

Poca aportació de la porteria deniera

A la segona meitat, el joc va seguir amb un ritme trepidant, i gairebé sense defenses. Va haver-hi certs moments en què les exclusions d'uns i d'altres va provocar que l'equip que suc en superioritat numèrica va prendre 2 gols de diferència.

A l'equador d'aquest període el domini va ser deniera amb un 27 a 25, havent agafat Felipe Garrido el comandament de les operacions de l'atac local. Mentre que en defensa van seguir els desajustos de la defensa local i la poca aportació del porter local, Gabri que va encertar a llegir els llançaments visitants.

Amb un marcador d'empat a 27, el tècnic il·licità va optar per ordenar una defensa mixta sobre Felipe Garrido. Llavors va ser Adrián Carpi qui va fer mal a la porteria visitant amb encertats llançaments. A falta de 5 minuts per al final i amb empat a 29 gols, es va produir l'exclusió d'un jugador local que va aprofitar el CBM Elx per posar-se clarament amb un 30 a 33 per davant en el marcador.

En l'últim minut les precipitacions locals van provocar que els visitants van tindre un final de trobada més còmode del que es pensava. Al final del temps reglamentari es va arribar amb un 30 a 34 que deixa en la cinquena plaça al Garbí Dénia en el rànquing de 1ª Autonòmica.