Gabriel Dolader, guanyador de la Copa del Rei de Triatló Escolar celebrada a Águilas

16 de maig de 2019 - 00: 02

El triatleta deniera Gabriel Dolader acaba de proclamar-se guanyador de la Copa del Rei de triatló contrarellotge escolar a la ciutat de Águilas (Múrcia), amb el seu equip CT Huracà.

La prova va tindre lloc el dissabte 11 de maig. Van prendre la eixida un total de 45 equips i va consistir en realitzar un triatló en equip de sis integrants dels que havien d'arribar a meta junts un mínim de quatre participants. L'equip va realitzar la prova en un temps de 00: 23: 43.

Diumenge 12 es va celebrar el Campionat d'Espanya de Triatló per relleus, en la qual Gabi va participar aquesta vegada en la prova open. En aquesta prova participen tres triatletes per equip i havien de realitzar cada un d'ells un triatló complet i donar el relleu al company. També van aconseguir la primera plaça en l'open.

La seua germana Amparo va participar en la categoria elit, també del mateix club, prova que es va complicar amb la caiguda d'una integrant sense lesions greus. Van aconseguir la 38 posició d'un total de 63 equips femenins.