Fiamma Benítez va jugar a Dénia amb la Selecció Valenciana Sub 16

24 de gener de 2018 - 07: 55

La jugadora del FB Dénia Fiamma Benítez va passar una vesprada especial i diferent en el camp Rodat. La jove jugadora va disputar un partit d'entrenament amb les seues companyes de la Selecció Valenciana Sub 16, enfront dels seus companys de l'equip FB Dénia Infantil "A", el seu habitual equip en la lliga. El xoc va concloure amb victòria local per 3 a 1.

La deniera va actuar com capitana del combinat valencià. Durant la primera meitat, ho va fer en banda dreta, on va intentar desfer-se del seu defensor, tot i que no va tindre massa oportunitats de fer-ho ja que va ser l'equip dianense qui va controlar el joc.

La superioritat dels infantils es va plasmar sobre el rectangle de joc. Molt aviat es van avançar al marcador després d'una bona jugada individual del davanter centre. El segon gol va arribar gràcies a un magistral llançament d'una falta a la vora de l'àrea. El central deniera pas la barrera de les noies i va col·locar la pilota a l'escaire, sense que la portera valenciana poguera fer res per aturar-lo.

En ple domini local va arribar el tercer gol que va plasmar un major domini i millor joc dels xavals de l'escola deniera.

Gran segona part de les noies

El seleccionador valencià, José Andrés Menchero, va introduir diversos canvis en el seu equip, Fiamma Benítez, es va quedar fora en l'arrencada de la segona part. Unes jugadores de refresc que li van donar molt aire al combinat valencià.

Amb el pas dels minuts el control del joc va ser per a les seleccionades, que van controlar més la pilota i van jugar amb molta més profunditat. El premi per a elles va arribar quan van aconseguir el gol que va servir per escurçar l'avantatge.

Amb el 3 a 1 al marcador, les noies van seguir combinant molt bé la pilota, amb suports curts i sempre buscant les entrades per banda. Van tindre diverses arribades amb molt perill sobre la porteria local encara que la falta d'encert en la rematada va impedir que van arribar més gols.

Fiamma Benítez va tornar a jugar els últims deu minuts del partit i va estar amb més alegria i sobretot molt més tranquil·la. Durant la primera meitat, moltes mirades es van centrar en ella i aquesta pressió la va notar la jugadora deniera.

El partit va acabar amb el triomf de l'infantil del FB Dénia, i amb un públic que va tributar a tots els protagonistes una gran ovació. Van oferir una vesprada entretinguda de bon futbol que va servir perquè la Selecció Valenciana Sub 16 prepari la seua pròxima participació en la Fase del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que es jugarà del 9 a 11 de febrer a Gandia.

L'entrenament que havia de realitzar la Selecció Valenciana Sub 18 es va suspendre ja que diverses jugadores estaven lesionades i altres han estat convocades per l'Espanyola, de manera que el seleccionador no comptava amb un mínim nombre de jugadores disponibles.