Felicitat en el Gin Running Tonic Club pel pòdium de Diana Bisquert a la Mitja Marató de Dénia

14 2014 abril - 21: 39

Moltes alegria van registrar els components del Gin Running Tonic Club pel pòdium collit per la seua companya Diana Bisquert que va ser la tercera classificada en la categoria sènior femenina de la XI Mitja Marató de Dénia.

El fet de córrer a casa es va notar en aquest grup d'atletes que van participar en un gran nombre en la prova. A la cursa curta van participar; Irene Martí y Jorge Moncho. Mentre que la resta de components ho van fer en la prova de la Mitja Marató.

Cal destacar la tercera plaça de Diana Bisquert en sènior femenina amb un temps de 1: 43: 22. En nois el millor va ser Gonzalo Durá que va entrar en el lloc 85 de la general. Tots van gaudir molt i van rebre els crits d'ànims dels seus amics i familiars que van estar veient la prova des de diversos punts del recorregut.