Èxits per a Pedro Martínez i Javi Llopis al 'Bèrnia Moscatell Trail'

16 de novembre de 2018 - 06: 59

Gran actuació les que van tindre els atletes del Club Atletisme Baleària Dianium que van participar en la prova "Bèrnia Moscatell Trail", Celebrada al municipi de Xaló.

En la distància curta de 15.400 metres, que va tindre un desnivell positiu de 400 metres, Javi Llopis va acabar sent segon en la classificació absoluta amb un temps de 1: 17: 26. El vencedor va ser Cristian Jiménez amb un registre de 1: 16.17. La tercera plaça va ser per a Juanjo Femenia.

Podis per Elisa García i Encarna Cardona

A la cursa llarga de 23 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.100 metres, prova puntuable pel Circuit de Trail de la Marina Alta, El millor dels representants del Club Atletisme Baleària Dianium, va ser, Alberto Samper amb un temps de 2: 41.34. José Miguel Navarro va fer un temps de 2: 52.28. Marc Bañuls, va realitzar una marca de 3: 08.40, Jaume Santana va entrar en meta amb un registre de 3: 12.02 i Aurelio Mengual que va acabar la prova en un temps de 3: 21.07.

El vencedor absolut va ser, Fran De la Cruz amb una marca de 2: 14.58. La segona plaça va ser per al calpí, Josue Aran, que va invertir un temps de 2: 26.15 i el tercer lloc per al deniera, Pedro Martínez, Amb un registre de 2: 18.40.

En dones cal destacar el podi aconseguit per Elisa García que va ser segona Veterana amb una marca de 3: 14.25. Encarna Cardona va ser tercera veterana amb un registre de 3: 18.12, en una prova que va tindre com a vencedora a Antonia Valero, amb un temps de 3: 06.34.