Èxits dels atletes deniers a la 'V Volta a Peu a Benirredrà'

17 de gener de 2017 - 00: 00

Al voltant de 500 atletes van gaudir d'una esplèndida matí corrent la "X Volta a Peu a Benirredrà". Una de les últimes proves puntuables per al Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, En què alguns atletes deniers van ser protagonistes en les seues categories.

La prova que va tindre un recorregut de 9.000 metres va tindre com a vencedor a Félix Pont, el CA Automoció Moll, que va emprar 29: 00 a cobrir el traçat. La segona plaça va ser per a Salva Gomar, el CA Safor, amb un temps de 30: 09. El tercer classificat va ser Carlos Pla, del Franc Beneyto Runners amb una marca de 31: 42.

En dones el triomf va ser per a Cristina Orenes, que va creuar la meta amb un registre de 38: 32. La segona plaça va ser per a Bea Morant, de l'Tutriatlón amb una marca de 39: 10. El podi el va completar, Christina Mallett, del Club Atletisme Baleària Dianium, amb un temps de 39: 28.

Donada la proximitat entre la localitat de la Safor on es va celebrar la cursa, amb Dénia, van ser molts els atletes deniers els que van estar participant en la prova. Entre els que van aconseguir pujar al podi van estar; Vega Torró, que va ser segona en la categoria Veteranes B i Vicent De Juan, que va ser tercer en la categoria Veterans I.

Tot i que no van pujar al podi també cal destacar a Vicente Llopis, que va acabar quart en la categoria de Veterans I. Ana Alberola, que va ser quarta en Veteranes A. Mar Ordoñez, que va ser sisena en Veteranes C i Maria Bertó, que va ser setena en sènior.