Estrena espectacular de les noies del CFS Dianense en guanyar per 8 a 1 a l'FSF Joventut Elx "B"

29 d'octubre de 2018 - 06: 56

Hi havia moltes ganes per veure en acció a l'equip femení del CFS Dianense que dirigeix ​​José Luis Mengual. L'equip no va defraudar 8 brindar un gran espectacle a el públic que es va congregar a la grada de l'pavelló municipal de Dénia. Les deniers van vèncer per 1 a XNUMX a l'FSF Joventut Elx "B".

Després dels nervis de l'inici del partit i l'excessiu respecte que es van mostrar les dues formacions, van provocar que gairebé no es creessin jugades de perill. Molta lluita per fer-se control de la pilota, però poca profunditat.

Amb el pas dels minuts, el control del joc va ser de les locals, ben col·locades sobre la pista de joc. Quan millor estaven les denieres va arribar el gol visitant anotat per Yulia. Poc va durar l'alegria entre l'expedició il·licitana ja que un minut després la mala sort es va fixar en elles i Valcarcel va marcar en la seua pròpia porteria.

Amb l'empat a un al marcador, es van deslligar les locals que es van treure la cuirassa que les tenallava per jugar molt més fluid. Les accions ràpides van permetre que haguessin espais. Dos minuts més tard va arribar el gol d'Ainara que va posar per davant al CFS Dianense.

A la recta final de la primera meitat, les noies de Mengual van saber controlar bé al seu rival i augmentar l'avantatge gràcies a l'encert rematador de Miryam. Amb el 3 a 1 les jugadores van marxar a vestidors.

Absoluta superioritat local

A la segona part només va existir un equip sobre la pista, el CFS Dianense no va deixar que el seu rival es fiqués en el partit, va aconseguir tindre la possessió de pilota i encert a l'hora de les rematades a porteria.

Miryam i Ainara van començar el seu particular recital de boniques accions i gols, totes dues. En tot just 11 minuts aquestes dues jugadores van aconseguir anotar Ainara, tres gols i Miryam 2, davant la desesperació del conjunt il·licità.

El joc col·lectiu de totes les jugadors va ser molt bo i van demostrar que seguint per la línia de treball que s'han marcat poden arribar a fer coses importants durant la temporada. De moment, amb aquest resultat s'han col·locat a la part alta de la classificació.