Estrena amb derrota per al CD Dénia Juvenil que va caure davant la UD Alzira (2-3)

04 de setembre de 2017 - 00: 00

El camp Diego Mena va ser l'escenari de l'estrena del CD Dénia Juvenil "A", a la Lliga Nacional Juvenil aquesta temporada. Un debut que no va ser l'esperat ni de bon tros el desitjat, ja que el conjunt que dirigeix ​​Manuel Guijarro va caure davant la UD Alzira per 2 a 3.

Després d'una arrencada del partit vacil·lant per part dels dos conjunts, van ser els visitants els que es van assentar millor. Van començar a tocar alguna cosa més la pilota davant un CD Dénia al qual la pressió i els nervis de l'estrena li pas factura.

El conjunt visitant es va avançar al marcador al minut 38, amb un gol obra de Pablo. Aquest gol va caure com un gerro d'aigua freda tant entre els jugadors com entre els aficionats. Al descans es va arribar amb avantatge visitant per 0 a 1.

A la segona meitat, els xavals de Manolo Guijarro van seguir amb els seus nervis, fallant passades senzills i donant excessives facilitats al seu rival. Els blaugranes, van aconseguir el 0 a 2 al minut 63 amb un gol d'Alberola.

Els locals es van tornar a perdre durant alguns minuts sobre el terreny de joc. El tècnic local va intentar arreglar la situació introduint gent de refresc, però va ser la UD Alzira qui va marcar el 0 a 3, al minut 73 amb el gol de Raúl Gómez.

Amb un marcador tan advers el millor dels deniers va ser el seu poder de reacció. Es van deixar anar els nervis i cinc minuts més tard van aconseguir reduir les diferències amb el gol de Sergi Chamorro. Aquest gol va alçar l'ànim de tots i els locals es van anar a l'atac de forma desesperada.

El premi al lliurament dels locals va arribar amb el gol de Travis en l'últim minut del partit. Amb el 2 a 3 es va arribar al final del partit pel que el CD Dénia després de la primera jornada seguix amb el seu marcador de punts a zero.