Espectacular triomf de l'Acte Dénia Motors davant FS. L'Alfàs (6-3)

30 de novembre de 2014 - 12: 55

No hi ha dubte que l'equip de moda hui en dia a Dénia és el Acte Dénia Motors, Només cal acudir als seus partits al pavelló municipal per comprovar-ho. Una instal·lació que s'ha quedat xicoteta per albergar als aficionats que seguixen a aquest conjunt. En el xoc davant el FS. L'Alfàs prop de 700 persones van vibrar amb el joc dels deniers.

Pavelló municipal amb la grada plena

El partit va resultar preciós, no hi va haver temps per parpellejar ja que les ocasions de perill es van succeir en una i altra porteria a velocitat de vertigen. L'equip visitant va justificar el seu tercer lloc en la classificació, el líder va haver de treballar molt per guanyar el xoc.

Durant la primera meitat, van ser els nois de Raúl Gil qui van portar el pes del joc. Però el seu rival va saber aprofitar els errors defensius per posar en dificultats la porteria defensada per Andoni. De fet les millors ocasions les va tindre l'equip de la Marina Baixa, però les bones accions del porter local va impedir que marquessin.

Els locals van buscar el gol de totes les maneres possibles, amb xuts llunyans, pilotes al pivot i jugades d'estratègia, però la fusta i les bones aturades del porter visitant van impedir que marquessin. Al minut 15 una errada defensiva deniera va propiciar que L`Alfás s'avancés en el marcador. Un gol que va deixar tocat als jugadors deniers, ja que un minut després va encaixar el segon gol en un nou error de la seua defensa.

Un gol que va obligar a Raúl Gil a demanar temps mort, després del qual l'equip va reaccionar. Curro després d'una retallada, va posar la pilota a l'escaire de la porteria visitant anotant el 1-2. el Acte Dénia Motors, Es va venir a dalt i amb la seua pressió va ofegar al seu rival. Els visitants es van carregar de faltes ia falta de dos segons per al descans, Jorge Llopis va llançar un doble penal que va marcar. Els equips es van retirar a vestidors amb empat a dos.

A la segona part va arribar l'espectacle

A la represa, els deniers van eixir amb les piles posades i aprenent dels errors de la primera part, van tornar a fer una bona defensa a la zona alta, aconseguint robar pilotes i arribant amb clares ocasions, moltes d'elles desaprofitades gràcies a la gran actuació del porter visitant.

L'Acte Dénia Motors defensant

El problema per als locals van ser les faltes ja que en només cinc minuts de joc es van carregar amb cinc, a causa de la intensitat de la seua defensa. Això va condicionar la seua forma de defensar, però van seguir amb molta concentració. El capità Jaén va marcar el 3 a 2 donant el primer avantatge del marcador als deniers. Juanjo dos minuts més tard va marcar el 4 a 2. A partir d'aquest moment, els locals van baixar la línia de la seua defensa, esperant al seu rival en el seu propi camp.

Al minut 10 els visitants van marcar el 4 a 3 i poc després Jorge Llopis, va anotar el cinquè per als locals. Restaven menys de quatre minuts per al final i L'Alfàs va posar en pista el porter jugador, però la intensitat defensiva local En una contra, Blai va fer el sisè gol de l'Acte Dénia Motors, convertint la graderia en una gran festa. Va acabar el partit amb el 6 a 3 en el marcador i el públic va tributar una gran ovació a un equip que està cridat a fer grans coses aquesta temporada, de moment, de nou partits jugats ha aconseguit guanyar els nou.

El proper cap de setmana, amb motiu de la festivitat, la competició descansa, de manera que el següent partit a disputar, pertanyent a la 10 jornada, serà dissabte 13 de desembre a les 20.00 hores, novament a Dénia contra el CD. Nova Elda, un dels equips favorits a l'ascens.