Espectacular inici de lliga per al Dénia Rugbi Club a 1ª Territorial en guanyar els seus dos partits

05 d'octubre de 2018 - 06: 00

El conjunt del Dénia Rugby Club després del seu ascens a la 1ª Territorial aconseguint en la passada campanya, ha aconseguit arrancar de forma espectacular en aquesta. Aquest bloc de jugadors deixo clar el seu potencial quan en la primera jornada de lliga estomacada al CR La Vila per 49 a 0.

A la segona jornada de lliga disputada dissabte passat van visitar el camp "José Palomares" de Cullera on van vèncer l'Inter RC Cullera per 19 a 26. Aquest va ser un xoc on els deniers es van haver d'emprar més a fons per doblegar un rival que no els va posar les coses fàcils.

A Cullera van dominar clarament el temps del joc, van permetre que els locals guanyessin espais per sorprendre amb atacs molt verticals. Al descans es va arribar amb avantatge deniera per, 13 a 19.

A la represa va espentar molt l'equip local davant un Dénia ben assentat defensivament. Tot i així va veure com el Cullera va aconseguir la igualada a 19 al marcador.

A l'última jugada del partit l'experiència dels deniers va sorgir efecte aconseguint arribar a la línia d'assaig i deixar la pilota. Era el definitiu 19 a 26, que va donar el triomf al combinat de la Marina Alta.