Èpic triomf del Dénia Futsal a la pista de l'Inter Movistar B per 1 a 2

09 de desembre de 2015 - 11: 01

El Dénia Fútsal va sumar la seua tercera victòria consecutiva en derrotar l'Inter Movistar B, per 1 a 2, en el xoc que va disputar al pavelló d'Alcalá d'Henares.

Curro va anotar els dos gols contra l'Inter Movistar

L'equip dianense va haver de enfundar la granota de treball per tirar endavant un partit incòmode i molt físic davant el conjunt madrileny. Un equip filial que compta amb una plantilla jove i amb gran progressió, i que no va parar de lluitar fins al xiulet final.

Fruit del major domini local va arribar al minut 5, el primer gol del matí. Una pilota llarga a l'esquena de la defensa deniera va ser aprofitat pels locals per amb un xut sec batre el porter del Dénia Futsal. Amb el 1 a 0 en l'arrencada del xoc les coses es van posar complicades per als nois que dirigeix Javi Arnau.

La gran defensa madrilenya va impedir que els deniers pogueren practicar el seu habitual joc. L'equip visitant va tocar bé l'esfèrica però els va costar molt acostar-se amb perill a la porteria local.

Al minut 8 va arribar el gol de Curro, qui recollia una pilota al segon pal per no perdonar i col·locar l'empat al marcador. Els jugadors de l'Inter van seguir movent la pilota i creant ocasions davant un rival que va haver de multiplicar-se en tasques defensives per no encaixar el segon gol.

La solidaritat de tots els jugadors va ser clau per evitar que els madrilenys es marxessin amb avantatge als vestidors. La primera meitat va acabar amb l'empat a un al marcador.

La segona part, va continuar igual, els locals van seguir tenint el domini de la pilota, marcant un ritme molt alt de joc. Els deniers amb un treball molt seriós i sobretot amb concentració i intensitat van poder frenar els atacs de l'Inter. Al treball defensiu es va sumar l'encert del porter denier Andoni.

El bon treball i el sacrifici del Dénia Futsal va tindre la seua recompensa quan a falta de dos minuts per arribar al final del xoc, els deniers van muntar un ràpid contraatac amb bones posició de tres contra dos. Curro va culminar amb èxit la jugada marcant el 1 a 2, que li va valer als de Javi Arnau per sumar una nova victòria.

Amb aquest triomf els deniers escalen fins a la sisena posició a la classificació, empatats amb 22 punts amb el cinquè classificat el conjunt del Gran Penya FS.

Poc temps tenen els pupils d'Arnau per assaborir aquesta victòria ja que ara estan immersos preparant el seu pròxim compromís que serà aquest dissabte al pavelló de Dénia, quan a les 18 hores rebin la visita del conjunt del CD Torrejón Sala Five Play, vuitè classificat de aquest grup IV de la Segona Divisió B.