Entrenaments passats per aigua amb trenta-quatrena posició d'Alexandre Sirerol

28 2013 abril - 11: 16

Després de més de cinc mesos de descans el pilot deniera, Alex Sirerol, Ha començat el seu camí en el Campionat d'Espanya de Velocitat, al Circuit de Catalunya, encara que no amb la millor sort per al deniera.

Amb unes condicions meteorològiques adverses, amb pluja durant tota la jornada i previsions d'aigua per a hui, tots els pilots de Moto3 van saltar a pista. La novetat del campionat és que aquest any es realitzen dues curses en una de les categories (Moto3, Moto2 i Stock Extreme) per circuit. La categoria que estrena aquest sistema és Moto3.

Aquest nou mètode no ha trastocat els plans de The Family Team i la seua jove promesa, Alexandre Sirerol, sinó que la idea de córrer hui en dues ocasions ha motivat a tots dos. El jove pilot de Dénia va arrancar els entrenaments del matí amb una pista mullada, encara que va saber treure-li partit a la seua Honda i va finalitzar en la desena posició.

No obstant això, no va poder mantindre aquest lloc després els segons entrenaments de la jornada, ja que les males condicions de la pista i els problemes amb el seu forquilla davantera el van relegar a la trenta-quatrena posició.

La primera de les carreres es celebra a les 11.00 del matí, mentre que la segona serà a les 14.00 hores.

Alex Sirerol va comentar després de la primera jornada " Hem tingut un dia amb molta aigua en pista i per això en algunes zones del traçat he notat com la moto no em responia. En bona mesura, perquè la forquilla davantera no estava tan bé com jo volia. Amb aquest problema, m'he centrat en fer el millor temps possible per poder tindre l'oportunitat d'arribar als punts en les dues carreres".