Enuig monumental al Dénia Futsal per l'arbitratge sofert davant l'AD Bargas (5-2)

25 d'octubre de 2016 - 11: 00

L'expedició del Dénia Futsal tornar del seu desplaçament a Bargas, amb empipat com per l'arbitratge patit en aquest partit. Els deniers sense buscar excuses per la derrota per 5 a 2, es van mostrar contrariats per les decisions parcials de la parella arbitral, que en la majoria de les ocasions els va perjudicar.

El Dénia Futsal va saltar a la pista del pavelló "El Balcó" de Bargas adormits amb una línia de pressió massa enfonsada i això ho va aprofitar bé l'equip local per tindre el control del joc. El conjunt toledà va eixir amb un ritme molt alt de joc, movent amb precisió la pilota i aconseguint lligar de mans als deniers que amb prou feines van poder atacar.

Els deniers atacant la porteria del AD Bargas

La insistència dels jugadors que dirigeix ​​Ángel Reis va tindre la seua recompensa en aconseguir el primer gol del matí en el minut 7 de joc. Aquest tant va descompondre encara més a l'equip que dirigeix Javi Arnau que un minut més tard va encaixar el segon. Amb el 2 a 0 al marcador els locals van guanyar molta confiança davant un desconegut Dénia Futsal.

Les coses encara van empitjorar més quan en el minut 11 els toledans van anotar el 3 a 0 en el marcador davant el desconcert de la banqueta deniera. A poc a poc els nois d'Arnau van deixar anar els seus nervis i van començar a moure la pilota amb millor criteri i més a prop de l'àrea local. Al minut 14, el capità denier, Blai va aconseguir marcar el primer gol del seu equip posant l'3 a 1 al marcador. Dos minuts més tard, va ser expulsat el jugador local Pérez, però el Dénia FS, no va saber aprofitar els dos minuts de superioritat i es va arribar al descans amb el resultat de 3-1.

Després del pas pels vestidors els groguets van eixir amb l'ànim d'intentar remuntar el partit. Van prendre les regnes del joc i als dos minuts, David Jaén va aconseguir reduir les diferències marcant el 3 a 2. La gran ocasió per als deniers va arribar en el llançament d'una pena màxima que Juanjo va estavellar a la fusta.

Veient la possibilitat de remuntar el conjunt de la Marina Alta va pujar la intensitat. En una provocació clara d'un rival, Pablo Tarín va ser expulsat. Una circumstància que va ser clau per al desenvolupament posterior de la trobada. Jugant en inferioritat numèrica durant dos minuts, el Dénia Futsal va encaixar el quart gol.

Cares llargues a la banqueta deniera

La parella arbitral s'havia proclamat protagonista principal del partit, i dos minuts més tard expulsava a l'entrenador denier per sobrepassar la zona tècnica. A falta de tres minuts per al final, els deniers van posar porter jugador a pista, però amb un conjunt local ben tancat no van trobar la manera de marcar. En l'últim minut del partit va ser l'AD Bargas qui va anotar el definitiu 5 a 2 amb què va finalitzar el xoc.

Amb aquesta derrota, i després dels resultats de la jornada, el Dénia FS, baixa fins a la desena posició en la classificació general. Dissabte que ve els deniers reben al pavelló municipal de Dénia, a les 18 hores, a l'Navalmoral FS, un equip que està situat a la tercera plaça de la classificació.