Encarna Cardona va pujar a l'tercer calaix de podi a la 'IX Botamarges'

13 d'octubre de 2017 - 00: 00

L'atleta Encarna Cardona, del Club Atletisme Baleària Dianium, va acabar en la tercera posició de la classificació absoluta femenina de la "IX Botamarges", Que va tindre lloc al municipi de Forna. Una prova de muntanya amb un recorregut de 70 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 3.700 metres.

Encarna Cardona va ser primera de la seua categoria de Veterana amb un temps de 10: 49.16. Per davant d'ella van estar, la vencedora Patri López amb un registre de 10: 07.34 i la segona classificada, Ángela Pizarro amb una marca de 10: 46.00.

Un altre dels atletes del Club Atletisme Baleària Dianium, Alberto Samper va entrar en meta amb un temps de 11: 11.07.

Deniers en el 'Gran Fons d'Oliva'

El club deniers també va tindre representació en la prova del "Gran Fons d'Oliva", Una cursa que va tindre una longitud de 12.300 metres. L'atleta Christina Mallett va ser quarta en la classificació absoluta i primera en la categoria veterana. En homes el millor del club denier va ser Fran Montealegre que va acabar amb una marca de 55.56, Pepe Ibáñez amb un temps de 1: 17.54, Joan Ribes que va entrar en meta amb un temps de 1: 19.48 i Vicente Llobell va acabar amb aquesta mateixa marca.