Elisa García va ser la millor de l'Club Dénia Triatló a la 'XXI Travessada a Port de Moraira'

03 d'agost de 2016 - 00: 00

El Club Dénia Triatló va comptar amb la representació de cinc nedadores a la "XXI Travessada al Port de Moraira". Una prova que va reunir a la línia de eixida a més de 200 nedadors en la qual la millor del club denier va ser, Elisa García. Aquesta triatleta va entrar en meta amb un registre de 37: 53, ocupant el cinquè lloc de la classificació Màster 40.

Representants del Club Dénia Triatló

La nedadora Maria Isabel Vicente va entrar en el lloc novè d'aquesta mateixa categoria amb una marca de 40: 30. Dos llocs més enrere va entrar la seua companya, Alejandra Brea que va fer un temps de 40: 36. Sandra Rei, va entrar en l'onzè lloc d'aquesta categoria amb un registre de 40: 41. Un poc més endarrerida va arribar Ornella Bombaert que va fer un temps de 42: 01 i va acabar setena en la seua categoria de Sènior.

Abans de donar-se la eixida tots els participants van guardar un respectuós minut de silenci en record de l'nedador, Ignacio Blanco López, mort feia una setmana quan disputava la "Travessia La Pedra del Salvador"A Els Poblets.

Els participants van recórrer una distància de 1.800 metres amb inici a la platja del Portet i amb final a la platja de l'Ampolla. En homes el primer a cobrir la distància va ser Alberto López que ho va fer amb un temps de 29: 46. En dones la més ràpida va ser la nedadora Sub 23, Sandra Ortolá. L'edil d'esports de l'ajuntament de Teulada, Mario Font, va ser l'encarregat de fer el lliurament dels trofeus.

Aquesta prova va ser la tercera puntuable per al IV Circuit d'aigües Obertes de la Marina Alta", del que resten per disputar-se tres travesses. La propera serà la “I Travessia Natació al Moraig"Que tindrà lloc a El Poble Nou de Benitatxell, el 21 d'agost. El dia 3 de setembre tindrà lloc la prova de Dénia i tanca el calendari, la "VII Travessia nedant a Xàbia", A celebrar el dia 11 de setembre.