Elisa García de l'Triatló Dénia va pujar a podi en el 'XXVII Triatló d'Antella'

26 de juliol de 2016 - 00: 05

Els triatletes del Triatló Dénia, Elisa García y Gonzalo Durá van estar participant en el "XXVII Triatló d'Antella", una de les proves que té més calat dins el calendari d'aquesta modalitat. La cursa es va disputar sota unes dures condicions climatològiques, els participants van haver de lluitar amb una temperatura molt elevada, 32 graus.

Gonzalo Durá costat de Elisa García

En la prova femenina, Elisa García, va acabar en la 13ª posició de la classificació general amb un temps total de 2 hores, 13 minuts i 57 segons. Va ser la tercera classificada en la categoria de Veteranes i això li va permetre estar al podi.

La vencedora en la classificació general va ser Miriam Muñoz, del CT Laboratori Sys, que va realitzar un temps total de 1: 55.59. La segona plaça va ser per a la triatleta de Xàbia, Cristina Roselló, amb una marca de 2: 00.21. El podi el va completar una altra triatleta del CT Laboratori Sys, Sandra Muñoz, amb una marca de 2.01.30.

En la categoria masculina, l'únic representant denier va ser, Gonzalo Durá, que va acabar en el lloc 91 de la classificació general amb un temps de 1 hora, 57 minuts i 58 segons.

El vencedor de la prova va ser Víctor del Corral amb una marca de 1 hora, 37 minuts i 24 segons, per davant de Francisco Rodríguez que va entrar en meta amb un temps total de 1 hora, 42 minuts i 16 segons. El tercer lloc va ser per Francisco Grau amb un registre de 1 hora, 42 minuts i 36 segons.