El vibrant partit entre el Dénia Futsal i el Tecnoy Gran Penya FS va acabar en taules (3-3)

13 d'octubre de 2015 - 00: 02

El públic que va omplir de gom a gom el pavelló municipal de Dénia va gaudir d'un vibrant partit que va acabar en taules, entre el Dénia Futsal i el Tecnoy Gran Penya FS., (3-3).

El porter local César detenint una pilota

Des del xiulet inicial, es va percebre un xoc molt igualat. Els locals van saltar a la pista, concentrats ia diferència de partits anteriors creant ocasions de gol des del principi. D'aquesta manera arribava en el minut 4 el primer gol de la vesprada, obra de Juanjo qui d'un gran tir exterior, s'ajustava la pilota al pal i obria el marcador posant el 1-0.

El partit va continuar obert, i els locals dominaven i creaven bones ocasions de gol, però la pilota es va resistir a entrar. Deixant un mínim avantatge per als locals en arribar al descans amb el 1 a 0 al marcador.

La segona part va ser diferent, el conjunt madrileny, amb una plantilla molt experimentada amb diversos jugadors provinents de categories superiors i amb el lideratge del seu nombre 4 Santi Pumar (Santiago Futsal), va posar una marxa més i van eixir decidits a anar a per l'empat .

César buidant un tir de Santi

Només començar van aconseguir fer el 1-1 i tres minuts més tard anotaven el 1-2, donant-li la volta al marcador. Als jugadors locals no els va quedar més remei que tornar a tirar de casta i ganes per intentar salvar la situació.

Els dos equips van crear ocasions clares, però la pilota es va resistir a entrar, degut en part a la gran actuació dels porters. Al minut 33 arribaria el gol de l'empat, obra de Blai qui va aconseguir salvar la eixida del porter amb un barret espectacular.

El partit va entrar en la seua part més intensa. Al minut 37 els homes de Javi Arnau van ser sancionats amb un doble-penal. Els visitants no van aconseguir materialitzar el llançament engrandint així la gran vesprada del porter local, César Villar.

Un minut més tard, i després d'un servei de córner Àlex Pla marcaria el 3-2, de forta volea que va entrar com un llamp a la meta visitant. El Tecnoy Gran Penya, va reaccionar ràpidament i va posar en pista porter-jugador. Els deniers van defensar el resultat amb ungles i dents. Però a menys de dos minuts del final, va arribar el gol visitant obra de Juny que va posar la igualtat al marcador 3-3.

El partit semblava consumat, però els deniers, mancant 9 centèsimes i després d'un robatori de pilota es van plantar a la meta visitant en un 3 x 1 i no van aconseguir marcar per veritable mala sort. I així es va arribar al final del partit amb igualtat al marcador.

Resultat just, encara que amb mal gust de boca després d'aquesta última jugada. A la propera jornada el conjunt deniera viatjarà a Manzanares (Ciudad Real) per jugar dissabte a les 17: 15 davant el Manzanares FS.