El Sènior Nacional del Dénia Bàsquet cau derrotat contra el CB Il·licità

20 de desembre de 2022 - 11: 43

Derrota del Sènior Nacional DBC SUMA davant CB Ilicità (67-72) en un comxicotet partit que només es va resoldre a l'últim quart, comptant els de Dénia amb un últim llançament triple que va poder forçar la pròrroga.

El partit va ser tot un pols entre dos equips de forces molt parelles, jugat a un ritme molt alt i amb constant intercanvi de cistelles, penalitzant sempre qualsevol debilitat que mostrés el rival.

Els d'Eduardo Clavero i Pascual Miralles van aconseguir amb molt d'esforç, arribar al descans amb un avantatge de set punts en igualar el nivell de joc que proposaven els visitants i acabar imposant la fortalesa sota els cèrcols.

Els d'Elx van eixir decidits a capgirar el resultat en un intensíssim tercer període. El marcador va viure un autèntic vaivé amb els dos equips lluitant per qualsevol pilota, i contestant una acció amb una altra millor a la cistella contrària al llarg de deu excel·lents minuts.

Finalment, Ilicitano només va poder rebaixar un punt la diferència, i tot quedava pendent del que passés en els deu minuts que restaven al partit.

Els rivals del DBC van entrar millor a l'últim període, i en un obrir i tancar d'ulls tornaven a igualar el tempteig. Dos triples encertats els van fer posar-se al davant i la pressa dels deniers per voler solucionar-ho va posar el matx al seu abast.

Una meritòria reacció en els darrers minuts va tornar a comprimir el resultat, arribant a disposar del tir que va poder portar el matx a la pròrroga quan restaven vuit segons per al final.

Esforç sense premi i cares tristos per l'ensopegada, però excel·lent imatge de l'equip que malgrat el resultat seguix pujant sencers al seu nivell de joc, i ha de ser capaç de continuar treballant per saber on és el seu sostre.